Ihmiset & kulttuuri

Suomalaiset katsoivat huhtikuussa televisiota ennätyksellisen paljon – yhteensä yli neljä tuntia vuorokaudessa

Tv-kanavista eniten katseluaan kasvatti huhtikuussa MTV3.
Juho Leskinen
Kyseessä on kaikkein korkein huhtikuun television katselumäärä sitten vuoden 2001, josta lähtien tilastoja on käytettävissä.

Television ja suoratoistopalvelujen katselumäärät nousivat huhtikuussa ennätyksellisiin lukuihin. MTV lähetti asiasta tiedotteen keskiviikkona.

Koronakriisin myötä koteihinsa eristäytyneet suomalaiset katsoivat tv:tä huhtikuussa keskimäärin peräti 190 minuuttia vuorokaudessa. Kyseessä on kaikkein korkein huhtikuun katselumäärä sitten vuoden 2001, josta lähtien tilastoja on käytettävissä.

Kasvua edellisvuoden huhtikuuhun tuli jopa 20 prosenttia.

Myös muu kuin varsinainen tv:n katselu eli suoratoistopalveluiden, vanhojen tallenteiden ja muun videon katselu nousi ennätykselliseen 59 minuuttiin vuorokaudessa. Yhteensä tv:n ääressä vietettiin siis keskimäärin yli neljä tuntia vuorokaudessa.

Tv-kanavista eniten katseluaan kasvatti huhtikuussa MTV3.

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus (28.4. asti lopullisin luvuin, 29.-30.4. yliyönluvuin) ja Finnpanel TotalTV-raportointi, MTV:n Adobe Analytics.

Lue lisää

Television vuoksi olohuone uusiksi

Nuori ja menevä maajussi Aleksi Kortesalmi kaipaa vierelleen kumppania: "Se on kovin yksinäistä, jos lehmät ovat ainoat keskustelukumppanit päivästä toiseen"

MT26-kanava näyttää lauantain 75-ravit vuoden loppuun saakka

Ethän lankea vilpillisen suoratoistopalvelun ansaan? Yksi asia voi paljastaa koko palvelun laittomuuden