Linnunlihan käsittely
Valitse maustamattomia vaihtoehtoja, niin voit itse
lisätä makuja mielesi mukaan.
Liha on itsessään maukasta,
joten miedon maun ystävät
lisäävät vain ripauksen suolaa, sitruunaa ja yrttejä.
Suikaleet ja ohuet filee- ja paistileikkeet kypsyvät
pannulla reilussa viidessä
minuutissa.
Rintafileet voi myös leikata ohuiksi suikaleiksi.
Luulliset koipireidet
tarvitsevat puolesta tunnista tuntiin kypsennystavasta
riippuen.
Paista kokonaiset broilerit,
rintaleikkeet ja koipireidet
meheviksi uunissa.
Grilliin valitaan broilerista
koipireisiä, rintafileet, koivet
ja siivet. Kalkkunasta
fileepihvit ja leikkeet.
Kypsennä aina täysin
kypsäksi. Kypsän kanan sisälämpötila on 73–75 astetta.
Kypsästä linnunlihasta
valuva neste on kirkasta.
Tarjoa heti kypsentämisen
jälkeen kuumana tai nopeasti jäähdytettynä.
Vähärasvainen liha kuivuu
ja sitkistyy nopeasti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
