Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Maatalous
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Hae
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt:
Asiantuntijat arvioivat: Tämän verran sähköstä pitää tulevaisuudessa varautua maksamaan
Tilaajalle:
Puunkorjuu jatkuu normaalisti, mutta varastojen täyttyminen huolettaa koneyrittäjiä – ”Lakon jälkeinen aika voi olla hankalaa”
Ruoka
Trendikäs hapattaminen tarjoaa elimistölle hyviä harjoitusvastustajia – asiantuntija antaa vinkin tuotteesta, jossa hyödyllisiä bakteereja on takuuvarmasti
Ruoka
|
Ruoka
17.3.
Tilaajalle
Vuoden teemavihannes on basilika: kokeile uusia reseptejä
Ruoka
|
Ruoka
16.3.
Suomalainen menestysresepti -ohjelma nappasi arvostetun palkinnon – näyttää miten valtava työmäärä vaaditaan tuotekehitykseen
Ruoka
|
Ruoka
15.3.
Lakko lamauttaa Valion viennin – ”Puhutaan useiden miljoonien eurojen viennistä viikossa”
Ruoka
|
Ruoka
15.3.
Hallitus haluaa ruokaviennin kasvavan, mutta vääntää samalla kiinni viennin edistämistyön rahahanoja
Uutiset
|
Ruoka
12.3.
Lappeenrantalaiselle Ullalle ansaittu elämäntyöpalkinto upeasta urasta keittiössä: ”Minulle raha ei merkitse kaikkea”
Ruoka
|
Ruoka
11.3.
Melu on monelle syy jättää menemättä ravintolaan – lieväkin kuulon alenema yhdistettynä meteliin tekee asiakaspalvelutilanteesta hankalan
Ruoka
|
Ruoka
10.3.
Arvio
Anniina Jokinen
Herkullinen papukeitto on täydellinen kolean sään ruoka – valmistaminen on vaivatonta
Ruoka
|
Ruoka
9.3.
”Somekuvien kammottavien kouluruokien sijasta voitaisiin tarjota jotain, mikä tulee läheltä” – Sari Heliniltä kova vaatimus päättäjille
Ruoka
|
Ruoka
9.3.
Mocktailtarjonta kasvaa maaseudun ravintoloissa, arvioidaan Perhosta – tällaisia alkoholittomia drinkkejä siemaillaan nyt baareissa
Ruoka
|
Ruoka
8.3.
Jokainen nainen on hyvän leivonnaisen arvoinen – juhlista naistenpäivää näillä herkuilla
Ruoka
|
Ruoka
8.3.
MTK:n Jyrki Wallin kutsuttu huoltovarmuusorganisaation alkutuotantopoolin puheenjohtajaksi
Uutiset
|
Ruoka
7.3.
Nyt voit äänestää vuoden lähiruokatekoa – mikä näistä kuudesta ansaitsee mielestäsi palkinnon?
Ruoka
|
Ruoka
6.3.
Mausteiden ja kastikkeiden kertakäyttöpakkaukset ravintola-alan tarjoiluissa voivat jäädä historiaan
Uutiset
|
Ruoka
5.3.
Lähiruokaa lautaselle ilman kompromisseja – Seinäjoen Farmarissa syödään ensi kesänä ylpeästi kotimaista
Ruoka
|
Ruoka
5.3.
Tässä on vuoden valkoviini: ”Enemmän kuin hintansa arvoinen”
Ruoka
|
Ruoka
4.3.
Ymmärrys allergioista paranee, ja siitä on apua muun muassa ristiallergioista kärsiville: ”Allergioissa pitäisi välttää turhaa välttelyä”
Ruoka
|
Ruoka
3.3.
Harva miettii tarttuessaan hapankaaliin, että se on terveellistä tälle elimistön osalle
Lukemisto
|
Ruoka
3.3.
Foresti.fi: Näin käy, kun syö joka aamu lusikallisen selluloosaa – ”Selluloosa voi parantaa maailmaa niin monella tapaa”
MT Metsä
|
Ruoka
3.3.
Oletko sinä paras pöhöttäjä? Airfryer-kokkauksen Suomen mestaria etsitään nyt
Ruoka
|
Ruoka
2.3.
Eikö hapankaali ole suosikkisi? Näistä resepteistä pidät varmasti
Ruoka
|
Ruoka
2.3.
Kun olet maistanut itse tehtyä pastaa, et halua palata entiseen: Näin valmistat sitä helposti kotona
Ruoka
|
Ruoka
1.3.
Öljy pilaa pastanautinnon – ethän sorru yleiseen virheeseen
Ruoka
|
Ruoka
29.2.
Hintakilpailu ruokakaupassa kiihtyy: Lidl laskee taas hintojaan ja lupaa alennuksille jatkoa
Uutiset
|
Ruoka
29.2.
Oliiviöljyn hinta pomppasi roimasti – nyt suomalaiset valitsevat kotimaisia vaihtoehtoja: ”Kysyntä kasvanut merkittävästi”
Ruoka
|
Ruoka
28.2.
Ei sentään hiekkaa Saharaan, mutta tämä suomalainen vientituote on yhtä uskomaton
Ruoka
|
Ruoka
28.2.
Hyvää ruisleipäpäivää! Suomalaisille ruis on yhä suosituin leipävilja ja tärkeä kuidun lähde
Ruoka
|
Ruoka
28.2.
Maitotilalta ponnistanut ruokavaikuttaja loihtii papuliemestäkin marenkeja: ”Haluaisin, ettei ruuanlaitto olisi sellaista stressiä”
Lukemisto
|
Ruoka
27.2.
Osaatko suolata kalan oikein? Ota käyttöön ravintoloiden varma tapa onnistua
Ruoka
|
Ruoka
27.2.
Tuo kansallismaisema ruokapöytään: Neljä perinneruokareseptiä, joita kannattaa kokeilla
Ruoka
|
Ruoka
26.2.
Yhdestä perustomaatista ruuanlaiton luottopakiksi ja naposteluherkuksi – suomalaisista on tullut tomaattikansaa
Ruoka
|
Ruoka
25.2.
Lähiruokaa kotiovelle: Lahtelainen lihatukku hyödyntää Woltin suosiota
Ruoka
|
Ruoka
24.2.
Tilaajalle
Arvio
Janiko Kemppi
Saran tonnikalapiirakka valmistuu todella nopeasti – ainekset löytyvät luultavasti kaapistasi
Ruoka
|
Ruoka
23.2.
HS: Ingman myy jäätelöä natsitervehdyksen numeroyhdistelmällä
Ruoka
|
Ruoka
23.2.
Ruuan arvo on muutakin kuin hinta – ruuan voi muuntaa jopa velaksi ja ihmissuhteiden edistäjäksi
Ruoka
|
Ruoka
22.2.
Tilaajalle
Ostitko näitä keksejä Lidlistä? Niissä voi olla pieniä metallinpaloja, joten keksit kannattaa palauttaa takaisin kauppaan
Ruoka
|
Ruoka
22.2.
Alkoholin kotiinkuljetukseen pitäisi olla lupa ja viranomaisilla oikeus koeostoihin, ehdottavat THL ja Valvira
Ruoka
|
Ruoka
22.2.
Vuoden leipäkauppa kruunattiin – näin Oulussa sijaitsevan kaupan voittoa perusteltiin
Ruoka
|
Ruoka
21.2.
Anna Perho teki keittokirjan äitinsä kanssa – sukupolvien ero näkyy myös resepteissä ja mieltymyksissä
Lukemisto
|
Ruoka
20.2.
Tanskalaisyhtiö aloittaa paperisten pullojen massatuotannon – näin paljon pullo painaa
MT Metsä
|
Ruoka
20.2.
Atria ja Provinssi jatkavat yhteistyötä – lihatalo joutui nielemään kohua nostattaneen festivaalikojujen hinnoittelun
Uutiset
|
Ruoka
20.2.
Pääkirjoitus
MT toimitus
Provinssi-festivaali opettaa vieraitaan
Pääkirjoitus
|
Ruoka
19.2.
Tämä tekee lohesta ja kalasta terveellistä ravintoa – tutkijat selvittivät, miten lohessa olevat yhdisteet vaikuttavat meihin
Lukemisto
|
Ruoka
18.2.
Pinimentistä Amerikan pizzoihin ja lahnahyytelöön – ruokakulttuurin grand old lady Anna-Maija Tanttu ei silti pärjäisi ilman voita ja perunaa
Ruoka
|
Ruoka
18.2.
Tilaajalle
Näin hyödynnät pakastevihannekset: 4 erinomaista ja helppoa reseptiä arkeen
Ruoka
|
Ruoka
18.2.
Kotimaisuus korostuu S-ryhmän omissa merkeissä – erityisesti näitä tuotteita halutaan edullisemmin
Ruoka
|
Ruoka
17.2.
Kolumni
Maija Ala-Siurua
Ei hifistelyä, vain hyvää mieltä – arkiruuan ja ateriaseuran ylistys
Ruoka
|
Ruoka
16.2.
Provinssin kasvisruokapäätös kuohuttaa viljelijöitä Etelä-Pohjanmaalla – Atria kieltäytyy kommentoimasta yhteistyötä
Uutiset
|
Ruoka
16.2.
Suurin osa aloittaa aamunsa samalla tavalla – syötkö sinäkin suomalaisten suosikkiaamupalaa?
Ruoka
|
Ruoka
15.2.
Nyt se on päätetty! MT:n lukijat äänestivät: ”Se on leipäjuusto, ei juustoleipä”
Ruoka
|
Ruoka
14.2.
Alkon myynti laski tammikuussa – chileläisten viinien kysyntä kuitenkin kasvaa
Ruoka
|
Ruoka
14.2.
Irtisanomisiin päätyneellä Anoralla takanaan haastava vuosi — Koskenkorvan myynti nousi silti kaksinumeroisin luvuin
Uutiset
|
Ruoka
14.2.
Vahvaa olutta saa ruokakaupasta ehkä jo vappuna – alkoholilain muuttaminen etenemässä eduskuntaan
Ruoka
|
Ruoka
14.2.
Provinssi-rockfestivaalin ravintolahinnoittelu pöyristyttää: mitä enemmän myyt lihaa, sitä kalliimpi vuokrasi on
Ruoka
|
Ruoka
13.2.
Lidl muutti alennettujen tuotteiden punalappuja – ostaminen helpottuu
Ruoka
|
Ruoka
13.2.
Pandemia toi yllättävää lisäpotkua restonomikoulutukseen – aiemmin ravintola-alan töitä ja opiskelua saattoi olla hankala yhdistää
Ruoka
|
Ruoka
12.2.
Onnistuneen teen salaisuus: Näillä vinkeillä haudutat täydellisen kupillisen
Ruoka
|
Ruoka
11.2.
Broilerista tuli nopeasti suomalaisten suosikki – 30 vuotta sitten tapahtui jotain, mikä räjäytti kysynnän
Ruoka
|
Ruoka
11.2.
Lahtelaisen hoivakodin asukkailta kysyttiin lempiruokia – näin he vastasivat
Ruoka
|
Ruoka
10.2.
Tilaajalle
Kolumni
Kimmo Lundén
Hellan kulmalla: Made haastaa Norjan turskan
Ruoka
|
Ruoka
10.2.
Iltapäivän ylellisyyttä: Kata herkullinen kello viiden tee näillä resepteillä
Ruoka
|
Ruoka
10.2.
Arvio
Janiko Kemppi
Henkan yksinkertainen perunavuoka valmistuu todella helposti – vaihtoehto kermaperunoille
Ruoka
|
Ruoka
9.2.
Suomalaisella ruokaketjulla on mahdollisuus olla tulevaisuuden menestystarina, Essayah uskoo
Maatalous
|
Ruoka
9.2.
Tilaajalle
Näillä suomalaisilla tuotteilla Lidl lähtee maailmalle – vientikilpailun voittajat julki
Ruoka
|
Ruoka
9.2.
Tuleeko tästä ananaslonkeroakin suurempi hittituote? Raikas ja vähemmän makea vaihtoehto
Ruoka
|
Ruoka
8.2.
Uusi jättitapahtuma kokoaa ruoan ystävät yhteen – yksi vetonauloista airfryerin SM-kisat
Ruoka
|
Ruoka
8.2.
Kotimaisuus korostuu kokkibarometrissä: Keittiötyöhön halutaan nyt valmiimpia raaka-aineita
Ruoka
|
Ruoka
8.2.
Suomen ruokasektorilla miljardien kasvupotentiaali – selvitys korostaa kahta erityistä kehityskohdetta
Ruoka
|
Ruoka
8.2.
Suomelle kultaa kokkiolympialaisissa
Ruoka
|
Ruoka
8.2.
Luomutuotteiden myynnin alamäki jatkuu
Ruoka
|
Ruoka
7.2.
Leipäjuusto vai juustoleipä? Virallinen päätös nosti ikuisuuskysymyksen esiin – kerro mielipiteesi!
Ruoka
|
Ruoka
5.2.
Suomalaisten suosikkileviteperhe sai kaksi terveellisempää uutuutta – molemmissa Sydänmerkki
Ruoka
|
Ruoka
5.2.
Tätä et runebergintortuista välttämättä tiennyt: Suosikkileivoksissa maistui alkujaan omena
Ruoka
|
Ruoka
5.2.
Lounaspöydän runsaudensarvi on keventynyt monesta syystä – syynä muun muassa nopea jonotus ja hävikin vähentäminen
Ruoka
|
Ruoka
4.2.
Ministeri ei tiennyt, mitä maitolitra maksaa – tiedätkö sinä? Tee MT:n ruokahintatesti
Ruoka
|
Ruoka
4.2.
Ruuan hinta jatkaa laskuaan maailmalla – monella tuotteella tarjonta ylittää kysynnän
Maatalous
|
Ruoka
4.2.
Tilaajalle
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Jääkaappikylmänä tarjoillut juusto ja kinkku jäävät valjuiksi ‒ lämpötilalla on maulle suuri merkitys
Ruoka
|
Ruoka
3.2.
Kolumni
Harri Kallio-Kurssi
Ruokailu on muutakin kuin soppa lautasella: kohteliaisuuksia, arvoja ja päivittäisiä ruokarituaaleja
Ruoka
|
Ruoka
3.2.
Maukkaat keitot talveen – kokeile myös runebergintorttuja uudella tavalla valmistettuna
Ruoka
|
Ruoka
3.2.
Lehti: Hollantilaiskaupunki kielsi lihan mainonnan
Ruoka
|
Ruoka
2.2.
IS: Juustola mainosti äidinmaitojuustoa – syynä inhimillinen virhe
Ruoka
|
Ruoka
2.2.
Pohjalaisen leipäjuuston ja kainuulaisen juustoleivän nimisuoja hyväksyttiin – suojaa väärennöksiltä
Ruoka
|
Ruoka
1.2.
Suositko suomalaista joka puraisulla? Saatat olla tietämättäsi fingaani
Ruoka
|
Ruoka
31.1.
Suomalaisten suosikkibanaanit katosivat S-kaupoista: Asiakkailta vaaditaan toimia, jos banaaneja haluaa jatkossakin ostaa
Ruoka
|
Ruoka
31.1.
Näin Alkon hinnat ovat nousseet – myynti laski merkittävästi vuodessa
Ruoka
|
Ruoka
31.1.
Hän on Koko Suomi leipoo -kisan voittaja: ”Rakkaus leivontaa kohtaan on ollut ennennäkemätöntä”
Ruoka
|
Ruoka
30.1.
Näitä ruokia presidenttiehdokkaiden äänestäjät suosivat: Arvaatko, ketkä ovat kulinaristeja ja kenelle maistuvat burgerit?
Ruoka
|
Ruoka
28.1.
Kolumni
Eija Mansikkamäki
Kun lapset lentävät pesästä: Tyhjän kattilan syndrooma
Mielipide
|
Ruoka
27.1.
Sitkeää kananlihaa inhonneista suomalaisista tuli broilerikansaa – lisäpuhtia myyntiin toi lama-aikana lanseerattu kirkkaankeltainen kestosuosikki
Ruoka
|
Ruoka
27.1.
Itkettävän ihania makuelämyksiä – kokeile kotikeittiössä näitä neljää herkullista reseptiä, joiden pääosassa on sipuli
Ruoka
|
Ruoka
27.1.
Luken erikoistutkijalta tyly arvio muovipusseihin pakatuista perunoista: ”En juuri koskaan osta” – alan edustajat oikovat väitteitä
Ruoka
|
Ruoka
26.1.
Vain harva on valmis muuttamaan kulutustapojaan ympäristön hyväksi – tuore tutkimus paljastaa
Ruoka
|
Ruoka
26.1.
Erika voitti keksitaikinallaan Suomalainen menestysresepti -kilpailun – ”Rakkaus näkyy tässä tuotteessa ja sen tuntee!”
Ruoka
|
Ruoka
23.1.
Kolumni
Henrik Hohteri
Korvaamisruletti tuo yllätyksiä ruuan verkko-ostajalle –keräilijä joutuu kiperien arvovalintojen äärelle
Ruoka
|
Ruoka
20.1.
Ota ilo irti talvesta: Tee omaa retkijäätelöä pienen niksin avulla muutamassa minuutissa
Lukemisto
|
Ruoka
20.1.
Juhlista kansainvälistä juuston ystävien päivää: neljä herkullisen juustoista reseptiä
Ruoka
|
Ruoka
20.1.
PTT: Ruuan hintojen nousu taittumassa – joulukuussa ruuan keskihinta oli marraskuuta alempana
Ruoka
|
Ruoka
15.1.
Kuluttajien ostopäätökset painavat ruuan hintaa alas, hintojen laskusta kertovat niin S-ryhmä kuin lihatalot
Maatalous
|
Ruoka
15.1.
Huippumuotoilu on suomalaiskeittiössä tavallista, mutta maailmalla kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys
Ruoka
|
Ruoka
14.1.
Parhaat ideat lounaaksi – neljä helppoa ja maukasta reseptiä
Ruoka
|
Ruoka
14.1.