Elo-säätiö, Kolatun Juustola, Hannu Lahtela ja Simo Moisio saivat Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot
Palkinnon perusteissa kehuttiin saajia ruokakulttuurin vetureiksi, jotka ovat sitkeällä työllä luoneet uutta ja vakuuttaneet kuluttajat suomalaisista raaka-aineista.
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Suomen suosituin koira on ystävällinen ja helppo koulutettava – ”Niillä on tosi hyvä nenä ja ne rakastavat työntekoa”
- Miksi lapseni käyttäytyy huonosti, vaikka tein kaiken oikein? Tätä kysyy moni vanhempi unohdettuaan tärkeän kasvatusneuvon
- Tämä liikuntalaji toimii kaikista tehokkaimmin masennukseen – tutkijat vaativat liikuntaa osaksi masennuksen hoitoa
- Maatalousyrittäjäkin voi saada mojovan bonuksen, jos työkyvyttömyyseläkkeen sijasta lähtee koulutukseen
- Sydäninfarktien määrä nousee, kun eräs sääilmiö parkkeeraa Suomen päälle – oireet saatetaan kuitata alkavana flunssana
- Eläkeuudistuksen oli tarkoitus pidentää työuria, mutta yksi ryhmä ei tahdo jaksaa loppuun saakka
- Video: Näin valmistuu harja käsityönä – Kai Heiskari käyttää vain luonnonmateriaaleja erilaisissa harjoissaan