Maidon jalostus on Riitta Saloniemen intohimo: ”Kuluttajat osaavat arvostaa luomua”
Riitta ja Jouni Saloniemen hoitamalla Saloniemen tilalla Laitilassa tehdään Suomen alkuperäisrotuisista eläimistä luonnonmukaisesti tuotettua ruokaa. Saloniemen Juustolan valmistusohjelmassa on kymmeniä juustoja niin kutun kuin lehmänkin maidosta.
Osaston luetuimmat
- Keskipohjanmaa: Entinen kansanedustaja mukana historiallisen suuressa navettaprojektissa – lehmiä voisi olla yli tuhat
- Tahti kiihtyi: 1 184 maatilaa lopettaa tänä vuonna
- Lehti: Lomittaja nukahti rattiin ja kolaroi auton lunastuskuntoon — työajoista univelkaa, heräsi kolmelta yöllä
- MT selvitti: Vain 11 prosenttia viljelijöistä halusi muuttaa lainojensa lyhennyksiä uuden tukiaikataulun takia
- Yksi pieni ero – muuten toukkia syöneen kanan liha on samanlaista kuin tavallisella rehulla eläneen
- Traktorikaupassa sama suunta Suomessa ja Ruotsissa
- Poikkeuksellinen vuosi Virossa: Kolme viljelijää korjasi viisi nurmisatoa