Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Viestimedia Oy

Viljelystä somettava Amskidabamski luottaa MT Digiin uutismediana

MT Digi tarjoaa päivittäin Amskin ja muiden viljelijöiden sekä maaseudun asukkaiden arkeen kiinnostavaa ja ajankohtaista, maanläheistä luettavaa.

Anne-Mari Tarkkio, sosiaalisessa mediassa Amskidabamski, eli Amski, on nuori viljelijä. Amski niittää heinän ja viljan lisäksi myös tunnustusta kotimaassa ja kansainvälisesti nuoren viljelijän arjesta kertovilla somevideoillaan. Amski kertoo, että MT Digi on yksi viljelijän työkaluista: ”Viljelijän työssä on tärkeää pysyä ajan hermolla. MT Digi kerää olennaisen tiedon yhteen paikkaan”.

MT Digi mahdollistaa viljelijöille ajankohtaisten asioiden seuraamisen missä ja milloin tahansa, eikä rajoitu vain tuvan pöydälle tai traktorin koppiin – sisältöjä voi lukea vaivattomasti vaikka lomamatkalla. Amski vahvistaa: ”MT Digi on aina käden ulottuvilla. Sieltä saa luettua helposti tuoreet ajankohtaiset asiat yhdestä paikasta, kun hetki lukemiseen on otollinen. Ajankohtaisten uutisten seuraaminen MT Digistä ehkäisee tehokkaasti myös sitä, että kaikki selailuaika kuluisi pelkästään TikTokissa”, Amski naurahtaa.

Tarkkion perheessä MT Digin innokkain käyttäjä on Amskin 88-vuotias isoäiti, joka lukee MT Digiä tietokoneelta. ”Hän pysyy MT Digiä lukemalla ajan tasalla ja tietää usein uutiset jo ennen kuin isäni on lukenut ne printtilehdestä. MT Digiä voi perustellusti sanoa helppokäyttöiseksi, kun isoäitikin käyttää sitä sujuvasti”, Amski suosittelee.

MT Digin erottuu laadukkaalla ja asiallisella sisällöllä, mikä on Amskin mielestä erityisen arvostettavaa, päädyttyään itsekin keltaisen lehdistön sivuille. ”MT Digi ei turvaudu klikkiotsikointiin, otsikot sekä jutun sisältö ovat linjassa keskenään. Toivoisin, että tulevaisuudessa MT Digin sisältö laajentuisi entistä enemmän maatalouden, sen tulevaisuuden ja mahdollisuuksien käsittelyyn. Suora puhe ja asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä on minulle tärkeää”, Amski toteaa.

Liity sinäkin MT Digin käyttäjäksi ja pysy ajan hermolla helposti sekä monipuolisesti!

Mainos: Viestimedia Oy

Lue lisää