Puristusmestari valitsee rypsinsä tarkasti tunnustelemalla ja maistamalla - jos öljyn koe-erä ei täytä laatuvaatimuksia, siemenet myydään kilpailijoille
Kun Tapio Pärssinen panee puristimeen pieniä mustia rypsinsiemeniä, tuloksena on kullankeltaista öljyä, joka voitelee sisukset ja tuoksuu pähkinältä.
Osaston luetuimmat
- Kenen on vastuu, kuka maksaa? Viljelijä tietysti
- Sarvamaa: Susien kannanhoidollinen metsästys mahdollistettava
- Kompostointiohjeet vaikenevat konstista, joka saa kompostorin pöhisemään iloisesti
- Lukijalta: Opiskelijoilta ei pidä leikata!
- Kun itse vielä epäilin oikeaa aikaa, tuttu eläinlääkäri sanoi Unto-koirasta juuri oikeat sanat
- Valtion velka on tekosyy viedä kansalaisilta leipä suusta
- PS:n kansanedustajat: Hallitusohjelmassa ei ole sovittu turpeen alasajosta