Rock, ruoka ja rakkaus
Miltä kuulostaisi Rakkauden Ajopuu: possun sisäfile ja patonki pekoniin käärittynä? Tai Bändäri: oluttölkkiin istutettu kokonainen broileri?
Houkuttelevia herkkuja kokataan uudessa ohjelmassa, jossa suomalaisrokkarit tunnustavat rakkauttaan ruokaan.
Kaarle Viikatteen ja Pasi Vanhatalon luotsaaman ohjelman jokaisessa jaksossa herkkuja väkertävät maamme eturivin rokkarit. Kokit arvostavat puhtaita kotimaisia raaka-aineita, joten ne hankitaan paikallisilta pientuottajilta.
Ja tietenkin kaikki tehdään luonnossa. Vuodenaikojen vaihtuminen otetaan ruuanlaitossa huomioon – kesällä kaivetaan rosvopaistille monttua ja talvella kairataan avantoa. Välillä saatetaa laulaa luikhauttaa vaikka nuotiolaulu.
Kuukausittain sivustolle lisätään uusi jakso. Ensimmäisessä Rokit Kokit -jaksossa on vieraana Kotiteollisuus. Ruuaksi laitetaan muun muassa Kiirastulihärkää ja Savupajatsobroileria.
www.rokitkokit.fi
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
