Ex-ministeri Korkeaoja: Ministeriö maksoi esiintymisvalmennukseni – Kulmunin ei pitäisi maksaa laskua itse - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Ex-ministeri Korkeaoja: Ministeriö maksoi esiintymisvalmennukseni – Kulmunin ei pitäisi maksaa laskua itse

Entinen maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja (kesk.) otti asiaan kantaa Facebookissa.
Jaana Kankaanpää
Juha Korkeaojan mielestä Katri Kulmunin ei pitäisi maksaa itse koulutuksiaan.

Entinen maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja (kesk.) kertoo Facebook-päivityksessään, että eduskunta maksoi hänen kielikurssinsa ja ministeriö esiintymisvalmennuksen.

"Niin tekevät fiksut työnantajat Suomessa, jossa tulevaisuutta rakennetaan osaamisen ja koulutuksen varaan. Minusta Katrin ei pitäisi maksaa koulutuskustannusta itse, vaan ylpeästi puolustaa koulutusyhteiskuntaa", Korkeaoja kommentoi tekstissään Katri Kulmunin (kesk.) eilistä ilmoitusta, että hän maksaa koulutuksensa kustannukset takaisin ministeriöille.

Kulmuni on valtiovarainministeri ja keskustan puheenjohtaja.

Korkeaojan mielestä korjattavaa asiassa on se, ettei ministerien koulutusta ole selkeästi budjetoitu ja tehty läpinäkyväksi.

Korkeaojan kannanotosta kertoi ensimmäisenä Yle.

Lue myös:

Kulmuni: Maksan esiintymiskoulutusten kustannukset takaisin ministeriöille

Lue lisää

Uutiskommentti: Korkeakoulutuksen keskittäminen loppui – hallituksen päätös tukea maakunnallista koulutusta on tervetullut ja terve

Saarikko tahtoo keskustan maakuntakeskuksiin ja lapsiperheiden luottopuolueeksi: "Kaikenlaista on yritetty mutta tekemisestä on puuttunut suunta, itsetunto ja ilo"

OAJ pitää koulutuksen näkymiä valoisampina kuin koronakeväänä – oppimisvajetta ei kuitenkaan paikata vuodessa tai kahdessa

Uusilla koulutusohjelmilla vastataan alueiden osaajapulaan – "Koulutus on ratkaisevaa yritysten kasvulle ja maakuntien elinvoimalle"