Uutiset

Rovaniemellä korona-aikalisä – ”Valinnat tehdään vasta vuosikokouksessa”

”Tarkoitus ei ollutkaan viedä valintoja vielä loppuun vaan vasta pohjustaa niitä ja keskustella niistä”, valitsijamieslautakunnan koolle kutsunut Marko Bohm painottaa.
Anu Leppänen
Kilpailutoimintaa Mäntyvaarassa pyörittävän Rovaniemen Ravirata Oy:n hallitusvalinnat tehdään vasta koronaviruksen aiheuttaman kokoontumiskiellon päätyttyä.

Ravinetti uutisoi tiistaina Rovaniemen Hevosystävien vuosikokouksen valitsemien valitsijamiesten kokoontuvan illalla valitsemaan Rovaniemen Ravirata Oy:lle uuden hallituksen ja sen pitkäaikaisen puheenjohtajan Matti Rajaharjun jatkon olevan vaakalaudalla.

Rovaniemellä kuohuu jälleen – Matti Rajaharju joutuu väistymään?

 Valintoja ei kuitenkaan vielä tehty – eikä ollut tarkoituskaan.

”Virallisesti valinnat tehdään vasta osakeyhtiön vuosikokouksessa, joka siirtyy nyt koronaviruksen takia pitkälle keväälle. Meillä on hyvää aikaa kokoontua vielä kerran tai kaksi ennen sitä”, Marko Bohm näkee.

Osallistumisoikeus vuosikokoukseen on kaikilla Hevosystävien jäsenillä, ja kun jo valitsijamiehiä on 9, osallistujamäärä ylittää Suomen hallituksen koronaviruksen takia määräämän kokoontumiskiellon rajan (10).

”Henkilökohtaisesti haluan ainakin tietää, ketkä nykyisen hallituksen jäsenistä ovat halukkaita jatkamaan. Sen jälkeen arvioidaan, onko toiminta ollut hyvää”, Marko Bohm linjaa.

”Tarkoituksena ei ole vaihtaa koko hallitusta kerralla vaan rakentaa sellainen hallitus, että toiminta jatkuu paremmin kuin vuoden 2015 maanjäristyksen jälkeen. Kaikkien täytyy ymmärtää, että valinnat tehdään yhteiseksi hyväksi.”

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rovaniemellä kuohuu jälleen – Matti Rajaharju joutuu väistymään?

Diktaattori montén valtias ja Landen Paukku Pikkuprinssi

Rovaniemellä odotetaan "aja"-komentoa – katso video kuninkuuskisan asetelmista

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video