Uutiset

Kuninkuusravit voi seurata kokonaan etästudioissa ja kotisohvalta MT:n kanavalla 26

Kaapelitalouksissa MT26-kanavan saa näkyviin parinkympin arvoisella sisäantennilla.
Elina Paavola
Seinäjoen etusuora odottaa kilpailijoita. Kuninkuusravit alkavat iltaraveilla perjantaina. Lauantain ja sunnuntain ravit voi katsoa kokonaisuudessaan MT 26-kanavalta.

Etästudion järjestää kaksitoista maakuntarataa: Joensuu, Jyväskylän Killeri, Kouvola, Kuopion Sorsasalo, Lappeenranta, Oulun Äimärautio, Pori, Teivo, Tornion Laivakangas, Turun Metsämäki, Vermo ja Ylivieska.

Killerin etästudio palvelee vain lauantaina, muilla radoilla molempina päivinä.

Paikallisista hevosystäväinseuroista studion järjestävät lisäksi Enonkoski ja vallitsevan ravikuninkaan Tähen Toivomuksen kotipaikka, Hankasalmi.

Seinäjoella raveja voi seurata kolmessa paikassa radan ulkopuolella (Ideapark, OmaSP Stadion, Sorsanpesä). Näistä Ideaparkin katsomo näyttää raveja vain sunnuntaina.

MT näyttää Kuninkuusravit MT26-kanavalla sekä lauantaina että sunnuntaina kokonaisuudessaan. Lähetys on siis sama kuin, mitä etäkatsomoissa seurataan.

"Koronan vuoksi Kuninkuusravit jäävät todella monelta tänä vuonna väliin. Kun valtakunnallinen tv-kanava näyttää tapahtumasta minimaalisen lyhyet lähetykset, päätimme Maaseudun Tulevaisuudessa palvella yleisöä entistä paremmin ja näytämme Seinäjoen ravit suorana molempina päivinä. alkaen ponilähdöistä", kertoo MT:n myyntipäällikkö ja Talkkari kohti Kunkkareita -ohjelman tuottaja Jussi Korkia-Aho.

MT26-kanava näkyy veloituksetta antennitalouksissa. Kaapelitalouksissa sen saa näkymään sisäantennilaitteella, joka maksaa parisenkymppiä.

Kunkkarilähetys alkaa lauantaina kello 12.30 ja sunnuntaina kello 12.15. Veikkauksen TotoTV:n ravistudioksi lähetys muuttuu lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina kello 13.

Ravistudion toimittaa Jere Törmänen ja asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi ja Tapio Hoikka.

Selostukset kuullaan suorana Seinäjoelta, jossa ne hoitaa MT Ravinetin toimittajanakin nykyisin tuttu Antti Pylkkänen monivuotisella kokemuksella. Paikan päältä haastattelut hoitaa totuttuun tapaan Lauri Hyvönen.

Lauantaina ennen ravistudion alkua voi MT26-kanavalla katsoa viimeisen Talkkarin ennakkolähetyksen pääkisan osallistujista kello 11.45. Sunnuntaina se on katsottavissa kello 9.

Viisiosaisessa erikoisohjelmassa on kierretty Seinäjoelle tähtääviä kuningatar- ja kuningasehdokkaita. Päätösjaksossa tavataan tammojen suurin ennakkosuosikki Hetviina Antti Tupamäen tallissa Petäjävedellä sekä Pauli Raivion valmentama hallitseva ravikuningas Tähen Toivomus Hankasalmelta.

Etäkatsomoiden tilanne ja tarkemmat tiedot päivittyvät Kuninkuusravien sivulle

MT on Kuninkuusravien yhteistyökumppani.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT26-kanavalla vieraillaan "Mr Ihmekäsi" Antero Kumpulaisella – ohjelma nähtävissä lauantaina ennen Toto75-kierrosta

IS Ravit: Ravikuningas 2019 on kuollut

MT26-kanava näyttää lauantain 75-ravit vuoden loppuun saakka

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video