Uutiset

Facebookin suosituin raviryhmä muutti nimeään – Kari Lähdekorpi: ”En halunnut enää itseäni liitettävän siihen”

Facebookin suosittu ja aktiivinen keskusteluryhmä TalkKari muutti nimensä TalkRaviksi. Kari Lähdekorpi valaisee, mistä on kyse.
Anu Leppänen
Kari Lähdekorpi kertoi viime lauantain TotoTV-studiolähetyksessä Finlandia-ajon voittaja Pastore Bobin raviuran olevan jännevamman vuoksi vaakalaudalla. Ruuna on siirtynyt ratsuksi, mutta Lähdekorpi ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään.

Moni Facebookia käyttävä raviharrastaja hieraisi silmiään, kun lähes 14 000 jäsenen TalkKari -ryhmän nimi oli muuttunut vaivihkaa TalkRaviksi. Kari Lähdekorpi valaisee tapahtuneen taustoja.

 

”TalkKari perustettiin vuonna 2014. Ryhmä on kasvanut sen jälkeen kovalla vauhdilla ja keskustelun taso on paikoitellen madaltunut. Halusin vain vetää oman nimeni siitä pois”, Lähdekorpi kertoo ja jatkaa:

 

Heiskalan Jukka moderoi palstaa edelleen, mutta mä en ole millään tavalla mukana. Mua saa toki arvostella entiseen tapaan. Se kääntyi vähän sillä tavalla, että kun teet oman ryhmän ja saat siellä lokaa niskaasi, niin siitä haluaa pois. Asiasta on puhuttu jo pitkään. Välillä mietin, että poistettaisiin koko ryhmä, mutta päädyttiin sitten tällaiseen järjestelyyn.”

 

Millä foorumeilla ravivaltakunnan aktiivisimpiin keskustelijoihin kuuluva Kari Lähdekorpi aikoo jatkossa jakaa mielipiteensä?

 

”Katsotaan nyt. Aion ottaa sivustaseuraajan roolin. Ei se helppoa ole, kun on tottunut olemaan suunapäänä, mutta koitetaan.”

Lue myös: Ravurien kengättömyyskeskustelu ylikuumeni - Kari Lähdekorpi poistui ravistudiosta kesken lähetyksen

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hyvinvoiva ja terve hevonen jaksaa pitkän uran – "Hevosen pitää saada olla myös hevonen"

Tapio Perttunen tekee historiaa: kolme ensikertalaista kuninkuuskisan päälähtöihin – "ei ajeta hampaat irvessä vaan hevosen ehdoilla"

Haminan voimajyrä Tuviker jäi tänä vuonna "Lähdettäis, jos päästäis" -asetelmaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video