Uutiset

Facebookin suosituin raviryhmä muutti nimeään – Kari Lähdekorpi: ”En halunnut enää itseäni liitettävän siihen”

Facebookin suosittu ja aktiivinen keskusteluryhmä TalkKari muutti nimensä TalkRaviksi. Kari Lähdekorpi valaisee, mistä on kyse.
Anu Leppänen
Räväkkä ravipersoona Kari Lähdekorpi aikoo kokeilla sivustaseuraajan roolia. Nimeään hän ei enää halua liitettävän Facebookin suosituimpaan raviaiheiseen keskusteluryhmään.

Moni Facebookia käyttävä raviharrastaja hieraisi silmiään, kun lähes 14 000 jäsenen TalkKari -ryhmän nimi oli muuttunut vaivihkaa TalkRaviksi. Kari Lähdekorpi valaisee tapahtuneen taustoja.

 

”TalkKari perustettiin vuonna 2014. Ryhmä on kasvanut sen jälkeen kovalla vauhdilla ja keskustelun taso on paikoitellen madaltunut. Halusin vain vetää oman nimeni siitä pois”, Lähdekorpi kertoo ja jatkaa:

 

Heiskalan Jukka moderoi palstaa edelleen, mutta mä en ole millään tavalla mukana. Mua saa toki arvostella entiseen tapaan. Se kääntyi vähän sillä tavalla, että kun teet oman ryhmän ja saat siellä lokaa niskaasi, niin siitä haluaa pois. Asiasta on puhuttu jo pitkään. Välillä mietin, että poistettaisiin koko ryhmä, mutta päädyttiin sitten tällaiseen järjestelyyn.”

 

Millä foorumeilla ravivaltakunnan aktiivisimpiin keskustelijoihin kuuluva Kari Lähdekorpi aikoo jatkossa jakaa mielipiteensä?

 

”Katsotaan nyt. Aion ottaa sivustaseuraajan roolin. Ei se helppoa ole, kun on tottunut olemaan suunapäänä, mutta koitetaan.”

Lue myös: Ravurien kengättömyyskeskustelu ylikuumeni - Kari Lähdekorpi poistui ravistudiosta kesken lähetyksen

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravit: Jalostusvelho Martti Ala-Seppälä tekee asiat toisin kuin muut

Voitokas saksalainen Lähdekorvelle – tähtäimet Ranskassa

Uutisviikko minuutissa: kovia tallinvaihtouutisia ja "Stevien" uran loppusonaatti

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video