Uutiset

MT Raveissa sunnuntaina Kristian Lella: "Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää"

Innostus raviurheilua kohtaan on korkealla.
Jukka Heiskala
Kristian Lella (vas.) kertoo rakkaasta harrastuksestaan MT Ravien Lauri Hyvöselle.

Kristian Lella on innostunut raviurheilusta varsin vahvasti. Teivon raveissa syttynyt ravikipinä roihahti täyteen liekkiin viimeistään, kun mies ajoi ensimmäisen kerran yksin hevosella juhannuksena 2018.

Innostus on johtanut ravihevosten hankkimiseen, kilvanajoon sekä oman hevostilan rakentamiseen. Lella kertoo raviurheilun olevan juuri sopivaa vastapainoa kiireisen yrittäjän työelämälle. Lellan logistiikka-alan yritys GLi on tuttu nimi myös raviurheilun sponsoroijana.

Lella kertoo saaneensa hyvän vastaanoton lajin pariin. Positiviinen mies ei masentunut, vaikka Ruotsin puolella Solängetissä hänet poistettiin startista kahden lähdönuusinnan jälkeen.

"Sieltä tuli miehet sanomaan, että sä voit nyt lähteä menemään. Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää", Lella nauraa ja lupaa kilpailevansa samalla radalla takuuvarmasti vielä joskus uudelleen.

Sunnuntaina noin kello 11 ilmestyvän ohjelman katsomiseen tarvitaan käyttäjätunnus joko MT Hevoset -pakettiin tai kaiken MT:n sähköisen sisällön käsittävään MT Digiin.

Jos maksullista tunnusta ei vielä ole, sen voi hankkia täältä.

Lue myös:

Ravi- ja hevosuutisten maksumuuria kiristetään – näin voit jatkaa lukemista

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Martti Keskinen MT Hevoset -jaksossa: "Hyvä hevonen on aina hyvä valmentaa. Huonon kanssa on enemmän miettimistä"

"Se on kova leikkaus ja kestää yleensä kahdesta kolmeen tuntia" – MT Hevoset käy sunnuntain jaksossa Laukaan klinikalla

MT Talkkarissa Antti Pihlström ja ravit: ”Kaiken takana on… !”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video