Uutiset

MT Raveissa sunnuntaina Kristian Lella: "Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää"

Innostus raviurheilua kohtaan on korkealla.
Jukka Heiskala
Kristian Lella (vas.) kertoo rakkaasta harrastuksestaan MT Ravien Lauri Hyvöselle.

Kristian Lella on innostunut raviurheilusta varsin vahvasti. Teivon raveissa syttynyt ravikipinä roihahti täyteen liekkiin viimeistään, kun mies ajoi ensimmäisen kerran yksin hevosella juhannuksena 2018.

Innostus on johtanut ravihevosten hankkimiseen, kilvanajoon sekä oman hevostilan rakentamiseen. Lella kertoo raviurheilun olevan juuri sopivaa vastapainoa kiireisen yrittäjän työelämälle. Lellan logistiikka-alan yritys GLi on tuttu nimi myös raviurheilun sponsoroijana.

Lella kertoo saaneensa hyvän vastaanoton lajin pariin. Positiviinen mies ei masentunut, vaikka Ruotsin puolella Solängetissä hänet poistettiin startista kahden lähdönuusinnan jälkeen.

"Sieltä tuli miehet sanomaan, että sä voit nyt lähteä menemään. Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää", Lella nauraa ja lupaa kilpailevansa samalla radalla takuuvarmasti vielä joskus uudelleen.

Sunnuntaina noin kello 11 ilmestyvän ohjelman katsomiseen tarvitaan käyttäjätunnus joko MT Hevoset -pakettiin tai kaiken MT:n sähköisen sisällön käsittävään MT Digiin.

Jos maksullista tunnusta ei vielä ole, sen voi hankkia täältä.

Lue myös:

Ravi- ja hevosuutisten maksumuuria kiristetään – näin voit jatkaa lukemista

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Valitettavasti mun käsissä ei ole mitään magiaa. Olisin ihan älyttömän tyytyväinen, jos voisin tehdä taikuutta", maankuulu hevoshieroja Tuula Pursiainen sanoo MT Ravien haastattelussa

"Kun johonkin ryhdytään painetaan sitten täysillä" – Kristian Lella kertoo MT Ravien jaksossa hurahtamisestaan raviurheiluun

"Joskus oli vähän kiire ja sydän hakkasi", myöntää hevosalan monitoiminainen Malin Kullberg – mutta mistä tilanteesta?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video