Uutiset

Pohjoisella ravialueella alkaa amatöörivalmentajien liiga – Nordic Cupin kokonaiskisojen palkinnot nousevat

Pohjoiseen ravialueeseen kuuluu kuusi maakuntarataa (Rovaniemi, Tornio, Oulu, Kajaani, Ylivieska ja Seinäjoki). Alueen yhteinen kilpasarja on Nordic Cup, jonka parhaat palkitaan entistäkin paremmin. Lisäksi alueella käydään kesällä ja syksyllä amatöörivalmentajien liiga.

Pohjoisen ravialueen tiedotteessa kerrotaan, että lämminveristen ja kylmäveristen Nordic Cupin kokonaiskisan parhaat palkitaan tänä vuonna 5 000 eurolla. Aiemmin kokonaiskilvan ykkönen on kuitannut 4 000 euroa.

 

Kilpasarjan yhteistyökumppanina toimii TherMidas Oy.

 

”Olemme iloisia TherMidas Oy:n kanssa jatkuvasta yhteistyöstä. Nordic Cupia on ajettu vuodesta 2014 lähtien Pohjoisen ravialueen radoilla, ja kilpasarja on saanut hyvän vastaanoton valmentajien ja hevosenomistajien keskuudessa. Tulemme kehittämään Nordic Cupia myös jatkossa”, valaisee Pohjoinen Ravialue ry:n puheenjohtaja Auvo Moilanen.

 

Molempien rotujen TherMidas VET Nordic Cupeissa ajetaan seitsemän osalähtöä. Osallistumismaksu on 100 euroa per hevonen. Osalähtöjen voittajat palkitaan 1 500 eurolla ja yhteistyökumppanin loimella.

 

Pohjoisen ravialueen tämän kauden uutuus on kesällä käytävä Royal Sulky amatöörivalmentajaliiga. Liigaan voivat osallistua kaikki C-, S- ja J-valmentajalisenssin haltijat. Liiga käydään heinä-syykuussa Rovaniemen, Tornion, Oulun, Kajaanin, Ylivieskan ja Seinäjoen radoilla.

 

Valmentajan hevoselle tai hevosille jaetaan lähdöissä pisteitä skaalalla: 10-7-4-2-1. Osallistumismaksu on 50 euroa per valmentaja. Valmentajan osalta pistelasku käynnistyy hänen suoritettuaan osallistumismaksun. Sitä edeltäneitä kilpailusuorituksia ei huomioida.

 

Osallistumismaksut jaetaan kilpasarjan päätyttyä siten, että voittajavalmentaja saa rahoista 40, kakkonen 25, kolmas 20, neljäs kymmenen ja viides viisi prosenttia. Kilpasarjan voittanut valmentaja palkitaan lisäksi Royal Sulkyn noin 1 500 euron arvoisilla treenikärryillä.

 

Lue myös:

 

Nordic Cupit tulevat taas - ravataan jo kahdeksatta kertaa

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kajaanin tragedia: hevonen menehtyi lähdön jälkeen - tapauksessa aineksia paljon pahempaankin

Divisioonat tekevät paluun: Nordic Divisions -kilpasarja käynnistyy elokuun lopulla

Lämminveristen Ilkka-ajo tänä vuonna suoraan finaalina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video