Uutiset

Ähkyn aiheuttamat komplikaatiot veivät lahjakkaan Starlight S.W.:n - ”Olo on tällä hetkellä tyhjä”

Jukka Hakkaraisen valmennuksessa kilpaillut Starlight S.W. näytti lahjansa 3-vuotiaana mutta ei ehtinyt avaamaan nelivuotiskauttaan.
Starlight S.W.:n orastanut ura katkesi surullisella tavalla.

Lahjakas Starlight S.W. siirtyi maanantaina vihreämmille laitumille. 4-vuotias tamma oli Jukka Hakkaraisen valmennuksessa ja Hakkaraisen perheen muodostaman Honkasuon Tilan omistuksessa.

 

Zola Bokon Ruotsissa syntynyt ja siellä uransa avannut tytär ehti kilpailla Suomessa viidesti. Tamman viimeisimmiksi starteiksi jäivät alkutalven Ponsse Cupin karsinta ja finaali. Karsinnassa Starlight S.W. oli yllättäjänä toinen. Finaalissa tamma esitti alkumatkan laukan jälkeen kovan nousun viidenneksi. 4-vuotiskauttaan Starlight S.W. ei ehtinyt käynnistämään. Kaiken kaikkiaan tamma kilpaili vain 13 kertaa.

 

”Olo on tällä hetkellä tyhjä. Hevonen vietiin viikko sitten Laukaan klinikalle ähkyn oireiden vuoksi. Tamma leikattiin keskiviikkona, ja ennuste oli hyvä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tuli kuitenkin komplikaatioita, joista hevonen ei selvinnyt”, huokaa Starlight S.W.:n osaomistaja ja hoitaja Veera Hakkarainen.

 

”Harmitus on suuri, kun tamma vaikutti vielä niin lahjakkaaltakin.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikä meininki, tauolta Korhosen tallin kovien pariin palannut Jukka Hakkarainen?

Jukka Hakkarainen palasi vanhan sorvinsa ääreen – Venicen esikoinen varttuu ja voi hyvin

Yllätyksiä toisensa perään Kuopion lumisateessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video