Uutiset

Jere Törmänen lanseerasi raviaiheisen podcastin: Reima Kuisla paljastaa ensimmäisessä jaksossa laittavansa tallinsa ovet kiinni ja keskittyvänsä huimaan haasteeseen

Studiojuontaja, selostaja, haastattelija ja vihjeasiantuntija Jere Törmänen on nyt myös podcast-isäntä. Jakelualustoina hänen Ravipodilleen toimivat Spotify ja YouTube.
Ville Toivonen
Mies ja mikrofoni. Jere Törmänen haastattelemassa Ville Herttuaa. Törmäsen Ravipodin ensi-ilta oli tänään perjantaina.

Ravien parissa monessa eri roolissa toimiva Jere Törmänen julkaisi perjantaina ensimmäisen osan uudesta raviaiheisesta podcastistaan. Törmäsen Ravipodi -lähetykset ovat kuultavissa tässä vaiheessa Spotifyssa ja YouTubessa.

 

Ensimmäisen Ravipodin vieraana on seinäjokinen suurhevosenomistaja Reima Kuisla. Hän kertoo noin tunnin kestävässä lähetyksessä hevostensa kuulumiset, ravitaustansa ja tulevaisuuden suunnitelmansa. Kuisla paljastaa vievänsä loputkin omistamansa hevoset ammattitreenarien valmennukseen, sulkevansa Seinäjoen tallinsa ovet toistaiseksi ja käyttävänsä säästyvän ajan vanhan rakkautensa ravipelaamisen vaalimiseen. Tavoitteena hänellä on napata Ruotsin raveista isompi potti kokonaan itselleen.

 

”Olen podcastien suurkuluttaja. Mielestäni raviaiheiselle podcastille on tilausta. Suomen markkinoilla on hiljaista verrattuna vaikkapa Ruotsiin”, Jere Törmänen alustaa.

 

”Nykyihmiset kulkevat mobiililaitteet mukanaan, ja podcastit ovat näppäriä kuunneltavia. Jos olet esimerkiksi mökillä, niin äänitiedostot pyörivät, vaikka videot eivät latautuisikaan. Podeja on kiva kuunnella, kun olet autossa tai urheilemassa.”

 

Törmänen kertoo, että Ravipodi ilmestyy aluksi kuukausittain. Formaatti saattaa lahtelaisen mukaan vielä elää.

 

”Rakkaudesta raviurheiluun teen Ravipodin kerran kuukaudessa. Näissä riittää työtä, ja tiheämpi julkaisutahti edellyttäisi sitä, että löytyisi rahoittaja. Katsellaan, mitä tuleman pitää.”

 

Törmänen kannustaa kuuntelijoita osallistumaan lähetyksien tekoon ja suunnitteluun.

 

”Vieraista saa esittää toiveita ja ehdotuksia, kuuntelen niitä herkällä korvalla.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toni Sarkama osti osuuden Eetistäkin

Ravinetin Riku Niittynen valittiin Ravitoimittajien puheenjohtajaksi

Ravitoimittajat valitsi puheenjohtajakseen Ravinetin Riku Niittysen – hallitukseen nousi myös uusi kasvo

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video