Uutiset

Whole Lotta Love järjesti suomalaisjytkyn Pariisissa - Click Bait meni 09,9 Färjestadissa

Kevät tulee raviurheilussa voimalla ja suomalaisittain ilahduttavan menestyksekkäästi ainakin pitkäperjantain Vincennesin osalta: For You Kotka Oy:n ravuri Whole Lotta Love nappasi arvokkaan voiton Ranskan pääradalla.
Anu Leppänen
Whole Lotta Lovella, 8, on menestystä myös Suomesta.

Philippe Daugeard ohjasti valmentamansa kotkalaisravurin Whole Lotta Loven (Love You) tyylipuhtaasti 26100 euron arvoiseen voittoon täyden matkan ryhmässä, eikä suomalaismenestys päättynyt siihen. Martin De Bos (Maharajah) kiri kolmanneksi juuri maalipaalulla kierrettyään koko matkan takarivin 15-numerollaan ulkona. Franck Nivard ohjasti Philippe Billardin valmentamaa Mika Vihelän ravuria ja kasvattia.

Martin De Bosin edellinen startti oli päättynyt hylkäykseen David Thomainin ohjastamana. Silloin Nivard oli ajokiellossa. Nyt vakiokuski palasi, ja tuli onnistuminen, joskin kirivauhdin perusteella olisi ollut saumaa ylemmäskin. Whole Lotta Love oli kuitenkin pitkäperjantaina vakuuttava, sillä se puolestaan sai tehdä pitkään töitä toista rataa pitkin ilman vetoapua.

Whole Lotta Love meni 12,3. Sen voittajakerroin oli 7,7. Martin De Bos ravasi 12,5 oltuaan suosikki kertoimella 4,1. Martinilla on myös suomalainen hoitaja Eva Saha.

Tästä pääset tuloksiin ja videouusintaan (replay).

Samaan aikaan Färjestadin viisivuotislähdössä saatiin myös pommi, kun jättisuosikki Don Fanucci Zet (Hard Livin) jätettiin kakkoseksi. Stefan Melanderin tallin Click Bait otti keulan ja piti sen maaliin asti kauden kärkituloksella Euroopassa, 09,9. Matkana oli 1640 metriä. Mm. Click Baitin voitto aiheutti sen, että oikeita rivejä oli lopulta vain kaksi, yli 400000 euron arvoisia molemmat.

Pääset katsomaan tästä Prins Carl Philips Jubileumspokalin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomalaisruuna Whole Lotta Love jyrää Ranskassa - nyt vuorossa Enghien

Suomalaisjuhlaa Vincennesissä: Martin De Bos pysäyttämätön - Sobel Conway kakkosena

Whole Lotta Love ja Martin De Bos suomalaisväriläiskinä Pariisissa maanantaina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video