Uutiset

MT26-kanavalla kova ravitarjonta lauantaina ja sunnuntaina – studiolähetyksessä asiantuntijana kaksinkertainen Finlandia-voittaja

Paralympiatravet ja Finlandia-ajo kohokohtina.
Terhi Piispa-Helisten
MT26-kanavalla ravataan viikonloppuna rinta kaarella.

Antenniverkossa näkyvä MT26-kanava näyttää ravilähetyksen sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina TotoTV:n studiolähetys alkaa Suomen 75-raveilla kello 14 ja jatkuu niiden jälkeen Ruotsin 75-lähetyksellä kello 20:een asti. Ruotsin osuus huipentuu Paralympiatravetin finaaliin, jossa on mukana suomalainen Elian Web.

Lauantaina studiossa isännöi Antti Pylkkänen. Asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi ja Jere Törmänen. Ruotsin osuudessa Törmäsen paikalle hyppää Tapio Hoikka.

Sunnuntaina lähetys Vermon Finlandia-raveista alkaa kello 14. Lähetys huipentuu ennakkotietojen mukaan kello 18.16 starttaavaan Finlandia-ajoon.

Studiossa tunnelmaa luovat ja faktoja pöytään lyövät sunnuntaina Antti Pylkkäsen johdolla Kari Lähdekorpi ja Jere Törmänen. Lähdekorpi on voittanut Finlandia-ajon kahdesti, vuonna 2006 Hot Shot Knickin valmentajana ja vuonna 2018 Pastore Bobin omistajana.

MT26-kanavan ravilähetyksen mahdollistavat Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT26 näyttää suurimmat ravit kesällä myös sunnuntaisin – Kuninkuusraveja tulee kolmena päivänä

Viander: "Le Gros Bill aika hyvällä mallilla"

MT26-kanava näyttää Elitloppetin molemmat päivät ja lauantaina Vieremän 75-ravit

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video