Uutiset

Gardemeisterille huutokaupasta Muscle Hill -tamma sekä Kempille ja Mikkosellekin ostoksia Suomeen

Lauantaina päättyneestä Ruotsin internethuutokaupasta tuli reilusti liikennettä Suomeen. Tosin Erno Gardemeisterin ostama Muscle Hillin tytär Thisgirlisonfire jää Ruotsiin ja astutetaan.
Ville Toivonen
Heikki Mikkonen oli lauantain Ruotsin internethuutokaupan yksi kolmesta suomalaisostajasta.

Traveralta tuli Suomeen Thisgirlisonfiren ohella starttihevoset Austin 90000 kruunulla Heikki Mikkoselle ja Vikens Fernand 65000 kruunulla Kemppitallille, eli Kimmo Kemppi jatkaa starttihevosten ostamista omaan ohjastuskäyttöönsä. Thisgirlisonfire maksoi 110000 kruunua.

Austin (Brad De Veluwe) on nelivuotias ruuna, jolla on yhdeksä starttia totosijoin 0-2-1 ja ennätys 15,0 täydestä ryhmästä sekä 58500 kruunua voittosummaa. Vikens Fernand (Zola Boko), 5, taas on mennyt 13,8 täyden matkan. Ruuna on juossut kilpaa 15 kertaa totosijoin 2-2-2. Kempin ostos on laukkaillut viime aikoina, mutta sillä on hintaansa nähden kovat vauhdit.

Thisgirlisonfire taas on mennyt 14,5 ja voittanut kerran 21:stä. Nelivuotas tamma on kilpaillut Jim Oscarssonin valmennuksessa, mutta nyt odottaa siitosura. Sen emä Deal Or No Deal (Self Posessed) on mennyt 11,7 ja tienannut 868600 kruunua. Emäemän veli Year In Review mm. on mennyt 10,6 ja tienannut yli kolme miljoonaa kruunua.  

"Ostin sen siitostammaksi, vaikka se oli myynnissä starttihevosena", Erno Gardemeister kertoo.

"Se menee jollekin Ready Cashin pojalle varsin todennäköisesti. Omistaja on Ruotsin yhtiöni Garde Hästar AB, jonka nimissä minulla on nyt kaikki hevoseni."

Pääset tästä travera.nu:n huutokauppatuloksiin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Petri Salmelan osaomistama Captain Corey hambokarsintansa ykkönen - Svanstedt on kuningas

"Iso kiitos faneille, sydäntä lämmittävää huomata miten tärkeä hevonen Evartti heille on" – kuoleman porteilta noussut kuningas loimitettiin voittajana

Best In Show AS huutokaupan suomalaisostos - Iivo Ämmälän hankinta menee Jonna Irrille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video