Uutiset

Toto75-karonkka: Turha koittaa, Pekka voittaa

Vermon 75-kierroksen kärkinimi oli Pekka Korpi, joka hallitsi Derbyä ja Suomen mestaruutta.
Terhi Piispa-Helisten
Pekka Korpi sai myhäillä Derbyn voittajana Magical Princessin rattailla.

1. Pekka Korpi

Vanha ravikansan viisaus kuuluu, että Pekka Korven hevoset ovat tikissä kun isoa rahaa jaetaan. Mies voitti hallitusti keulasta Derbyn Magical Princessillä ja SM-lähdöstä talliin tuli sijat yksi, kaksi ja kuusi.

Korven tallin hevoset juoksivat tänään pelkästään noista kahdesta lähdöstä 168 000 euroa palkintorahoja. Kun huomioidaan päivän kaikki lähdöt, tallin hevoset keräsivät rahaa 171 800 euroa, ja ilman rahaa jäi vain yksi hevonen yhdeksästä.

2. Camri

15-vuotias ori latasi kyselemättä keulaan seiskaradalta Tähtisprintterissä ja lipui loppusuoralla Parvelan Retun ja Jokivarren Kunkun ulottumattomiin. Voittajan kilometriaika 1 620 metrin ryhmäajossa oli 1.20,8.

Camrin omistaja ja kasvattaja on Jani Konnu. Orin valmennuksesta vastaa hänen isänsä Jorma Konnu. Vermossa ohjissa oli Esa Holopainen.

3. Staro Miami

Santtu Raitalan ohjastama tamma vyöryi kauden ensimmäiseen voittoon johtavan rinnalta, vaikka näytti loppukaarteessa olevan jo hieman vaikeuksissa voiton suhteen. Martti Simosen omistama tamma juoksi hyvällä tyylillä kilometriajan 1.12,7 täydessä ryhmässä.

Voittajaa valmentaa Aripekka Pakkanen ja sen hoitaja on Etta Pakkanen. Kasvattaja on Staffan B. Nilsson.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jarmo Saarela elämänsä hommassa An-Dorran kärryillä: "Ei anneta Pekan hevosen lallatella keulassa"

Toto75-karonkka: Willow Pridelle kolmas peräkkäinen Tammavaltikka

Työhyvinvointipsykiatri ja hevosmies Elmo Niskasaari: "Hevosammattilaisten työssä jaksamisen Pandoran lipas on avattava"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle