Uutiset

Suomen Hippoksen vastuullisuusohjelma hyväksyttiin

Raviurheilun ja hevoskasvastuksen keskusjärjestön hallituksella on vuoden ensimmäisessä kokouksessa useita asioita.
Elina Paavola
Raviurheilun ja hevoskasvatuksen vastuullisuusohjelmaa aletaan esitellä jäsenistölle heti alkuvuodesta.

Raviurheilun ja hevoskasvatuksen vastuullisuusohjelma on nyt valmis. Suomen Hippoksen hallitus hyväksyi sen torstaina vuoden ensimmäisessä kokouksessaan. Ohjelmaa ryhdytään tiedotteen mukaan esittelemään jäsenille välittömästi.

Hallitus keskusteli pitkään uutta eläinten hyvinvointilakia koskevasta lausunnosta, joka on nyt viimeistelyssä järjestössä. Laki on laajennettu ja uudistettu versio eläinsuojelulaista ja se on yleisellä lausuntokierroksella.

Kokoukseen liittyi myös paljon ajankohtaisia ja vuoden työnkulkua koskevia asioita. Uutuutena Hippos alkaa järjestää hallitus- ja jäsenasioista helmikuusta alkaen kuukausittain infotilaisuuksia "vuorovaikutuksen ja tiedonkulun lisäämiseksi", tiedote kertoo.

Hallitus valitsi myös jäsenet valiokuntiin ja muihin toimielimiin vuodelle 2022. Nimilista löytyy kokoustiedotteen lopusta.

Lue myös:

Hevosalan vastuullisuustyö on yhteistä arjen tekemistä: "tässä ei tehdä monenkymmenen sivun ohjelmia unohtumaan pöytälaatikkoon"

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomen Hippokseen ravialueet ja valiokunta syntyivät – vaikutukset hevosjalostusliittoihin jäivät ilmaan

Suomen Hippoksen hallitus uudistui: Kuosmanen ja Mahlamäki uusina, Voutilainen jatkaa

Uutistausta: Suomen Hippoksen valtuuskunnalla mittauspiste omalle strategialleen – hallitukseen lisää naisia ja nuorempia vai päinvastoin?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle