Piparkakkua on käytetty Suomessa ulosheittotarjottavana – talot mukailivat aluksi Hannu ja Kerttu-sadun mallia
Neilikka, pomeranssi, inkivääri, kardemumma ja kaneli. Kun piparkakut paistetaan uunissa, mausteiden hurmaava tuoksu vie arkihuolet ja antaa lupauksen juhlasta.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Parsakaalisosekeitto
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen