Kokkimaajoukkueen herkut katetaan pudonneille lehdille
Suomen Kokkimaajoukkue valmistautuu gastronomian olympialaisiin. Kotimaiset raaka-aineet ja suomalainen design kohtaavat kilpailuannoksissa.Suomen Kokkimaajoukkue osallistuu lokakuussa Saksassa pidettäviin kokkien olympialaisiin. Mittaa toisistaan ottavat yli maan joukkueet.
Makuelämysten lisäksi Kokkimaajoukkue kattaa kilpailupöytäänsä uniikkia muotoilua, jossa kuvastuu suomalainen luonto.
Karin Widnäs on valmistanut käsin astioita, joiden teemoina ovat ensilumi, puut, pudonneet lehdet ja halot. Widnäsin lautasia käytetään muun muassa alkupalapöydässä. Camilla Mobergin taidonnäytteitä ovat puolestaan alkupalapöydän malja ja kolme kulhoa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

