Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä toi juhlaseminaariin valtiovallan tervehdyksen. Kuva: Jarkko Sirkiä
Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä kätteli seminaarin muita vieraita. Kuva: Jarkko Sirkiä
Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, joka kertoo suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä. Kuva: Hyvää Suomesta
K-ryhmän pääjohtaja Mikko Helander oli yksi tilaisuuden puhujista. Kuva: Jarkko Sirkiä
HKScanin toimitusjohtaja Jari Latvanen puhui juhlaseminaarissa. Kuva: Jarkko Sirkiä
Kuvassa Maa- ja metsätalousministeriön tutkija Kaisa Karttunen. Kuva: Jarkko Sirkiä
Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä toi juhlaseminaariin valtiovallan tervehdyksen. Kuva: Jarkko Sirkiä
Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä kätteli seminaarin muita vieraita. Kuva: Jarkko Sirkiä
Ruokatieto-yhdistyksen toiminnanjohtaja Tiina Lampisjärvi avasi Hyvää Suomesta -juhlaseminaarin. Kuva: Jarkko Sirkiä
HKScanin toimitusjohtaja Jari Latvanen (eturivi vas.) ja Keskon pääjohtaja Mikko Helander odottelivat tilaisuuden alkua. Kuva: Jarkko Sirkiä
Hyvää Suomesta -merkki juhlii tänään perjantaina 25-vuotista taivaltaan. Juhlaseminaarissa Vantaalla ruoditaan syömiseen suuntaa ja ruokatulevaisuutta sekä suomalaisen ruuan vahvuuksia.
Seminaari huipentui paneelikeskusteluun, jonka aiheena on suomalaisen ruokaketjun edelläkävijyys huomenna. Keskustelemassa olivat professori
Piia Jallinoja, maatalousyrittäjä
Simo Larmo, HKScanin toimitusjohtaja
Jari Latvanen, K-ryhmän pääjohtaja
Mikko Helander ja Fazer Food Servicen johtaja
Marianne Nordblom.
Paneelin juonsi MT:n päätoimittaja
Jouni Kemppainen. Keskustelu kesti puoli tuntia.