Broilerinsiivet
Dippaa grillatut broilerin siivet valkosipulikastikkeeseen ja syö ne ronskisti sormin.
Grillatut broilerin siivet dipataan valkosipulikastikkeeseen ja syödään sormin. Kuva: Jaana KankaanpääBroilerinsiivet
5—6 annosta
Ainekset
- 1 pak (800 g) maustamattomia broilerin siipiä
- 1 rkl suolaa
- 1 tl valkopippuria
Marinadi
- 1 dl appelsiinitäysmehua
- 1/2 dl soijakastiketta
- 1/2 dl makeaa chilikastiketta
Kastike
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 2 rkl appelsiinitäysmehua
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Mausta broilerin siivet suolalla ja pippurilla ja lado uunipannulle tai paistopussiin.
Sekoita marinadin ainekset ja kaada siipien päälle. Anna maustua kylmässä muutama tunti. Sekoita välillä, jotta siivet maustuvat tasaisesti.
Grillaa kypsiksi. Mikäli kypsennät paistopussissa uunissa, 200 astetta noin puoli tuntia, niin leikkaa pussista kulma pois. Näin höyry pääsee ulos kypsymisen aikana.
Sekoita kastikkeen ainekset ja anna tekeytyä siipien kypsymisen ajan. Ota siipi käteen ja dippaa kastikkeeseen.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
