Broilerinsiivet

Dippaa grillatut broilerin siivet valkosipulikastikkeeseen ja syö ne ronskisti sormin.
Grillatut broilerin siivet dipataan valkosipulikastikkeeseen ja syödään sormin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Broilerinsiivet

5—6 annosta

Ainekset

  • 1 pak (800 g) maustamattomia broilerin siipiä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl valkopippuria

Marinadi

  • 1 dl appelsiinitäysmehua
  • 1/2 dl soijakastiketta
  • 1/2 dl makeaa chilikastiketta

Kastike

  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl appelsiinitäysmehua
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa

Valmistusohje

Mausta broilerin siivet suolalla ja pippurilla ja lado uunipannulle tai paistopussiin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sekoita marinadin ainekset ja kaada siipien päälle. Anna maustua kylmässä muutama tunti. Sekoita välillä, jotta siivet maustuvat tasaisesti.

Grillaa kypsiksi. Mikäli kypsennät paistopussissa uunissa, 200 astetta noin puoli tuntia, niin leikkaa pussista kulma pois. Näin höyry pääsee ulos kypsymisen aikana.

Sekoita kastikkeen ainekset ja anna tekeytyä siipien kypsymisen ajan. Ota siipi käteen ja dippaa kastikkeeseen.