Tuorepuuro eli viljajugurtti
Tuorepuuro valmistuu yön aikana jääkaapissa, kun kaura tai tattari, seesaminsiemenet ja paahdettu pellava imeytyvät maustamattomaan jogurttiin.

Aamiaisen tuorepuuro on valmistunut yön aikana jääkaapissa. Nauti sen kanssa marjoja tai marjakeittoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tuorepuuro eli viljajugurtti
1 annos
Ainekset
- 1/2 dl kaura- tai tattarihiutaleita
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- 1 rkl paahdettua rouhittua pellavaa
- 2 dl maustamatonta A+-jugurttia
- 3 pehmeää, kuivattua luumua
Valmistusohje
Sekoita illalla annos viljajugurttia jääkaappiin turpoamaan. Yhdistä hiutaleet sekä siemenet maustamattomaan jugurttiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita joukkoon pieniksi paloiksi hienonnetut luumut. Peitä annos kelmulla ja anna sen turvota jääkaapissa yön yli.
Nauti aamupalaksi marjakeiton kanssa.
Osaston luetuimmat
- Elintarviketeollisuudelta askelmerkit taisteluun luontokatoa vastaan – Nämä tuontiraaka-aineet aiheuttavat eniten metsäkatoa
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Mummon lihapullat
- Tortillataskut ovat täydellinen eväs – ota helppo resepti talteen
- Suomalaista tofuvalmistajaa syytettiin ”murhaajaksi”, kun Amazonin sademetsissä roihusi – nykyään yritys tuo vain luomusoijaa Itävallasta