Pikkupannarit
Muhkeat pannukakut maistuvat vaikkapa brunssilla.
Kuusenkerkkäsiirappi ja tuoreet mansikat ovat täydellinen lisuke muhkeille brunssipannareille. Kuva: Jaana KankaanpääPikkupannarit
4–5 annosta
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- (1 tl kardemummaa)
- 1/2 tl suolaa
- 1 muna
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 2 dl maitoa
- 25 g voita sulatettuna
Paistamiseen
- voita
Tarjoiluun
- kuusenkerkkäsiirappia
- mansikoita
Valmistusohje
Yhdistä kuivat ainekset kulhossa keskenään. Sekoita keskenään loput ainekset ja kaada hyvin sekoittaen kuivien aineiden joukkoon. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna turvota puolisen tuntia. Annostele kauhalla pienelle pannulle taikinaa ja paista keskilämmöllä molemmin puolin kypsäksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
