VTT selvitti: Mustikkapuriste hyvä ravintokuidun lähde
Mustikoita voidaan hyödyntää nykyistä paremmin ravintokuidun lähteenä, kun käyttöön otetaan juomateollisuuden sivutuotteena syntyvä marjapuriste.

Osaston luetuimmat
- Hyödynnä ylijäänyt perunamuusi ‒ näin valmistuu helppo makkara-perunapaistos27.1.
- Vain harva syö tarpeeksi kasviksia ‒ tutkimus kertoo nyt uudesta suunnasta31.1.
- Suomen ensimmäiset eräkokkauksen SM-kisat järjestetään pian – mukaan haetaan innostuneita retkeilijöitä5.2.
- Pehmeät porkkanasämpylät valmistuvat kuin itsestään ‒ vaivaamista ei vaadita13.1.
- Pitkä matka Pielavedeltä paahtimoyrittäjäksi Sambiaan – Teija Lublinkhof tietää, minkälaista on hyvä kahvi5.2.
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019
- Mummon lihapullat10.3.2017