Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: ”Trombi veti Nivalan maaseutunäyttelyalueen matalaksi” – katso videolta messutunnelmia
Lukemisto: Yksinäisyys on seurannut maanviljelijä Sami Huovista kouluajoista lähtien – ”Kiusaaminen oli rajua ja kokonaisvaltaista, sillä henkisten kolhujen lisäksi muistoksi jäi palovammoja”

Pitkän uran tehnyt TV-kokki Kati Nappa ei katso ruoka-ohjelmia nykyään

Monet muistavat Kati Napan Huomenta Suomen pirteänä ja puheliaana tv-kokkina.
Tilaajalle
Kati NappaMTV3Pohjois-Karjala-projektikokki

Lue lisää

Wallenbergin pihvi on ruotsalaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti vasikan jauhelihasta.

Kolumni

Riitta Mustonen

Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa

Ruoka|Ruoka19.8.
Klassisesta Kotiruoka-keittokirjasta on ilmestynyt jo 99 painosta.

Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka

Ruoka|Ruoka19.8.
Ruokaisa bowl eli kulhoruoka syntyy tosi näpsäkästi nuudeleista, eri kasviksista, yrteistä ja kypsästä lihasta tai kalasta.

Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi

Ruoka|Ruoka19.8.

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015

Osaston uusimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Rankan koulupäivän jälkeen ahkeralle oppilaalle maistuu välipala ‒ dippivadin voi tehdä jo aamulla valmiiksi
    19.8.
  • Kulottuneilta laitumilta ei enää riitä rehua lehmille – maitopula pisti kuuluisan juustolan ovet säppiin Ranskassa
    18.8.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus