Pehmeä ja paikallinen leipä ovat Pohjois-Karjalan kunnissa ylpeydenaihe
Tästä syksystä alkaen Joensuun ja monen muun pohjoiskarjalaisen kunnan kouluissa ja hoivakodeissa popsitaan paikallisten leipomoiden tekemiä ruisleipiä, piirakoita ja pullia. Ensi vuonna kokeillaan, miten osiin jaettu elintarvikekilpailutus puree muihin ruokatarvikkeisiin.

Osaston luetuimmat
- Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon1.2.
- Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta1.2.
- Kinkkupiirakka30.12.2015
- Vain harva syö tarpeeksi kasviksia ‒ tutkimus kertoo nyt uudesta suunnasta31.1.
- Jäikö kahvia yli? Näin valmistat siitä samettista kiisseliä27.1.
- Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”2.2.
- Kuuluuko kalakeittoon porkkana vai ei? – Keittiömestari sanoo painavan sanansa ja kertoo, mitä virhettä ei pidä tehdä31.1.