Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Ilkka-Pohjalainen: Johtajien palkat ovat paisuneet Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella – samaan aikaan henkilöstöä irtisanotaan
Tilaajalle
|
Traktoriin asennettava tienhoitopuomi antaa ulottuvuutta pusikoiden niittoon – laitteella lupiinien murskaus ei tuota ongelmia
Lihan alkuperämaa
Ruoka
|
Miksi hampurilaispihvin alkuperää ei tarvitse kertoa? ”Siellä voi olla ihan mitä lihaa vaan”
Tilaajalle
Pääkirjoitus
MT toimitus
Ruoka
|
Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
Ruoka
|
Lihan alkuperä jää usein pimentoon, kun ravintolasta tilaa ruokaa kotiin: MT kävi läpi sadan ravintolan tiedot ‒ Wolt alkaa tehdä tarkastuksia
Tilaajalle
Ruuan alkuperätieto näkyy kuluttajille pian laajemmin – elintarvikkeiden pääainesosan alkuperämaan oltava nähtävillä huhtikuun alusta alkaen EU-maissa
Kauppatapalautakunta: Lihajalosteen alkuperä ymmärrettävä pikaisella silmäyksellä
Surkuhupaisa kuva laivayhtiön lihoista leviää somessa – Tallink Silja: "Käytämme kyllä kotimaistakin"
Lihan alkuperä pitää ilmoittaa – ei koske pizzerioita ja kebab-paikkoja