Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Metsähallitus kartoittanut jo lähes kaikki valtion vanhat metsät
Tilaajalle
|
UPM:n suuri muutos – vähemmän valmiita tuotteita ja enemmän materiaaleja muiden jalostettavaksi
Pihvi
Ruoka
|
Oletko kuullut grillisumusta? Näin estät lihaa kuivumasta grillissä
Ruoka
|
Lihan himo johtuu useista syistä
Tilaajalle
Ruoka
|
Makkara pitää suosionsa – uudet ravitsemussuositukset eivät ole kansaa hetkauttaneet
Tilaajalle
Reseptit
|
Metsästäjän lehtipihvi syntyy hirvestä tai peurasta: Kruunaa annos klassisella maustevoilla
Ruoka
|
Paneroidut leikkeet ovat lohturuokien aatelia: 4 herkullista vaihtoehtoa
Politiikka
|
EU:n tuomioistuin linjasi: Kasvistuotteita saa kutsua pihveiksi ja makkaroiksi
Ruoka
|
Lidlin naudan pihveissä salmonellaa – alkuperämaa Saksa
Reseptit
|
Rapeapintaiset kasvispihvit juuriselleristä
Keppana Kellarin sisustuksessa ja olutvalikoimassa riittää ihmeteltävää – Liesjärven persoonallinen ravintola taitaa retrot pihviannokset
Söin täällä: Tässä ravintolassa pihvin voi valita mureuden, marmoroitumisen ja maun voimakkuuden mukaan – lihan alkuperä kerrotaan tilan tarkkuudella
Pihvikarjan kasvattaja kaipaa selkeyttä naudanlihaketjuun: "Tilakohtaisia valinnan mahdollisuuksia on liikaa, samoin eri rotuja ja kasvatusmalleja"
Valtaosa suomalaisesta naudanlihasta tuotetaan maitotiloilla – tunnetko yleisimmät liharodut?
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Näin paistan pihvin – ravintolassa niiden tilaaminen tuntuu turhalta
Huippupihvejä tuotetaan Suomessa aivan tavallisilla lypsykarjatiloilla – kansainvälisesti palkittu liha löytää syöjänsä Euroopan huippuravintoloista
Lindströminpihvit
Elämäni paras ateria vaati yli 800 päivän työn
Tältä tilalta tulee maailman paras pihvi: "Kun tulee noin paljon kultamitaleita, kyllä lihan hintaa voisi aivan hyvin nostaa"
Tilaajalle
Atrian voitokkaat pihvit olivat lypsykarjarotuisesta naudasta
Tilaajalle
Grillattu entrecôte
Pihvi-nuudelisalaatti
Tiede kumoaa ruuanlaittouskomukset: Laita pihvi kylmänä pannulle ja täräytä kypsä kakku kuohkeaksi
Tilaajalle
Jauhemaksapihvit
Oliko Vartiaisella pihvi?
Naudanlihaketjussa on tahtoa parantaa tuotannon mainetta