Söin täällä: Tässä ravintolassa pihvin voi valita mureuden, marmoroitumisen ja maun voimakkuuden mukaan – lihan alkuperä kerrotaan tilan tarkkuudella
Tartar on viedä kielen mennessään.Gastrogrilli Muré palvelee lihanhimoisia Helsingin keskustassa. Ravintolan rennon viihtyisä ja intiimi tunnelma antavat lämpimän vastakohdan viimaiselle kantakaupungille.
Pihviravintolan lihat ovat Atrian, ja seinällä kerrotaan niiden alkuperä kotitilan tarkkuudella. Naudat on luokiteltu numeroin niiden mureuden, marmoroitumisen ja maun voimakkuuden perusteella.
Murén makuja -menukokonaisuus alkaa herkullisilla kanakroketeilla. Sitä seuraava tartar on viedä kielen mennessään, samoin härkäpavuista valmistettu hummus. Upea yrttiöljy tekee annoksesta myös visuaalisen elämyksen.
Pääruoka, nautaa, possua ja kanaa, tuodaan pöytään hopeatarjottimella. Sen seuraksi saamme herkullisia grillattuja tomaatteja sinihomejuuston kanssa. Myös muut lisukkeet ovat onnistuneita. Possunkylki on parasta, mitä olen syönyt.
Jälkiruuassa yhdistyvät onnistuneesti suklaa, puolukka ja kuusenkerkkä.
Koronan hiljentämänä iltana ravintolan palvelu on erittäin ammattitaitoista ja suorastaan hemmottelevaa. Ateriakokonaisuuden hinta on korkea, 80 euroa, mutta määrä ja laatu ovat kohdallaan.
Gastrogrill Muré, Korkeavuorenkatu 4, 00150 Helsinki
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

