Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirjeitä
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Juuri nyt: Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”
Lukemisto: ”Sarka on minulle unelmatyöpaikka” – Lauri Viinikkala on Suomen Maatalousmuseon uusi johtaja

Pihviliha

Video: Miten käy, kun pohjalainen kokeilee japanilaisen Kobe-pihvilihan kasvatusta oluella ja tanka-runoilla? Se nähdään suositulla somevideolla

Maatalous18.10.2021
Brasilialaista lihakarjaa käyskentelee laitumella Palmeirassa. Tätä nurmea ei ole kylvetty 40 vuoteen.

Vuoteen 2025 mennessä kaikki valikoimien puutuotteet ja pakkaukset ovat sertifioituja – K-ryhmä ja Lidl vastaavat huoleen metsäkadosta

MT Metsä13.6.2021
Vilja ja Venla Kallio antavat holstein-lehmille rehua Kallion tilalla Nivalassa. Holsteinit ja ayrshiret ovat Suomen suosituimpia maitokarjarotuja, joita on alettu nyt arvostaa myös pihvintuotannossa. Nurmirehu on lihan laadulle tärkeää.

Huippupihvejä tuotetaan Suomessa aivan tavallisilla lypsykarjatiloilla – kansainvälisesti palkittu liha löytää syöjänsä Euroopan huippuravintoloista

Ruoka15.1.2021
Stroganoffin keksi 1800-luvun puoli­välissä kreivi Grigori Stroganovin ranskalainen kokki, joka yhdisti siinä ranskalaisen ja venäläisen keittiön – kastikkeen ja lihan.

Keittiömestarin isoäidin oppien mukainen stroganoff valmistuu ensiluokkaisesta pihvilihasta

Ruoka22.10.2017Tilaajalle
Anna Siiriäinen tunnistaa kaikki emolehmänsä, siitossonnit sekä vasikat nimeltä ja pitää tärkeänä sitä, että tietää mistä ruoka tulee.

Luomulihakarjaa kasvattava myy mieluummin suoraan kuluttajalle: "Ravintolat odottavat saavansa paljousalennusta"

Maatalous6.9.2017Tilaajalle
Kotimaisen rotukarjan lihan saatavuus on ravintoloiden mukaan rajallista erityisesti silloin, jos haluaa käyttää yksittäistä rotua. Kuvassa charolais-rotuinen lehmä.

Monilla ravintoloilla on vaikeuksia saada kotimaista rotukarjan lihaa

Maatalous6.9.2017Tilaajalle

MT testasi nautarotujen tuntemusta Hakaniemen hallissa – "Mä vaan syön lehmiä"

Maatalous7.1.2017Tilaajalle
MTK:n asiantuntija pitää WWF:n asiantuntijan kommenttia pihvikarjasta hyvänä.

MTK:n asiantuntija WWF:n pihvilihakommentista: "Hyvä, että ollaan sen verran emolehmätuotannon puolesta"

Maatalous10.10.2016Tilaajalle
Kansanedustaja Susanna Koski (kok.), WWF:n ohjelmapäällikkö Jussi Nikula, Sitran johtava asiantuntija Janne Peljo, S-ryhmän valikoimajohtaja Antti Oksa, Atrian toimitusjohtaja Juha Gröhn sekä lihakarjatilallinen Michael Hornborg keskustelivat pihvilihasta KoneAgrian seminaarissa.

WWF:n asiantuntija: Pihvikarjankasvatus tukee luonnon monimuotoisuutta

Maatalous6.10.2016Tilaajalle
Yhdysvalloista tuodaan nykyisin pieniä määriä pihvilihaa Suomeen lähinnä ravintolakäyttöön.

USA:n lihanviejät lupaavat: "Suomalaisen grillikyljen vienti voisi satakertaistua vapaakauppasopimuksen myötä"

Uutiset14.9.2016Tilaajalle

Kolumni

Antti Veräväinen

Kotimaisuudella ei saa johtaa harhaan

Mielipide20.5.2016

Luetuimmat

  • Sähköyhtiö tarjoaa nyt alle 12 sentin sähkösopimusta ‒ miten kalliista määräaikaisesta sopimuksesta pääsee eroon?
    30.1.
  • Aarre | Pitäisikö ensiharvennus palauttaa metsurityöksi?
    30.1.
  • Tässä on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja ‒ ylöjärveläinen savusaunaperinne kantoi voittoon
    1.2.
  • Tiesitkö, että Sinisen Lenkin nimi on lähtöisin mustikoista? Makkara täyttää jo 60 vuotta
    1.2.
  • ”Mainitsin ohimennen Minnalle, että yhden ajohevosen kanssa touhutessa jää yllättävän paljon luppoaikaa”
    07:00 Tilaajalle
  • Polttoöljyn jakeluvelvoitteen nosto on käymässä kalliiksi koneyrittäjille — ”Monenkaan kassa ei enää mitenkään kestäisi”
    06:00 Tilaajalle
  • Metsä Group vauhdittaa puukauppaa bonuseurolla ja takuuhinnalla
    1.2. Tilaajalle
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Päivän ravit: Global Beware jatkaa voittokannassa kotiradallaan
    09:45
  • Suomalainen Michelin-ravintola ORA lopettaa ‒ ”Oma terveys ja perhe ovat nousseet eri rooliin”
    09:40
  • Keskon tulosvauhti hyytyi loppuvuonna, koko vuodelta jälleen ennätystulos
    09:35 Tilaajalle
  • Konecranes kasvatti tulostaan, mutta saadut tilaukset kääntyivät laskuun
    09:06
  • Aarre | Metsäneuvos Erno Järvinen vaatii korjaus­toimia liian rajuihin ensi­harvennuksiin: ”Nyt on selkeän ryhtiliikkeen paikka kaikille metsäalan toimijoille”
    09:00 Tilaajalle
  • Keskon liikevoitto pieneni hieman vuoden viimeisellä neljänneksellä, liikevaihto kasvoi
    08:48
  • Vaihtelevan pilvinen pakkassää jatkuu koko maassa
    08:30 Tilaajalle
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus