Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Trafipoint

Trafipoint kilpailuttaa muutot ja rahtikuljetukset puolestasi – luotettavasti ja nopeasti

Muutto on usein yksi elämän suurimmista ja stressaavimmista tapahtumista. Se vaatii suunnittelua, aikaa ja vaivaa, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka muuttoa suunnitteleva tekee, on valita oikea muuttopalvelu. Valinnan helpottamiseksi kannattaa kilpailuttaa muuttopalveluiden tarjoajat.

Trafipoint on muuttopalvelualusta kotitalouksille ja yrityksille kotimaassa ja ulkomailla

Uusi Trafipoint-muuttopalvelualusta on luotu ennen kaikkea kotitalouksien tarpeita huomioiden. Samalla se toimii kätevästi myös yritysten muutto- ja rahtiapuna.

Trafipointin avulla kotitalous tai yritys pystyy kilpailuttamaan minkä tahansa kuljetuksen – asunto- ja yritysmuutot, rahdit, ajoneuvot ja koneet, rakennustarvikkeet ja maa-ainekset, pientavarat ja paketit – helposti ja vaivatta.

Trafipoint-palvelun idea syntyi toimitusjohtaja Juha-Matti Hautaniemen toimesta pitkän kuljetusalan kokemuksen pohjalta. Hautaniemi on toiminut kuljetusalalla lähes kolmekymmentä vuotta ja huomannut, että akuutteja yksittäisiä kuljetuksia varten kehitetyissä sovelluksissa on vielä paljon kehittämisen varaa.

”Erilaisten kuljetusten tarvitsijoille Trafipoint-palvelu on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Kuljetusyritykset puolestaan pystyvät tarjoamaan kuljetuksia edullisesti, koska tarjouspyynnön avaamismaksu, joka kohdistuu kokonaisuudessaan kuljetusyritykselle, on vain muutamia euroja”, kertoo Hautaniemi.

”Trafipoint on apuna niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Muuttaessa tai rahtilähetyksissä on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta firmoilta”, neuvoo Hautaniemi.

7 hyvää syytä kilpailuttaa muutto Trafipointissa

1. Kustannussäästöt

Yksi tärkeimmistä syistä kilpailuttaa muuttopalvelu on kustannussäästöt. Kilpailuttamalla voit vertailla eri tarjouksia ja valita sen, joka sopii parhaiten budjettiisi. Tämä auttaa sinua välttämään ylihintaisia palveluita ja maksamaan vain siitä, mitä todella tarvitset.

2. Laadun varmistaminen

Kilpailuttamisen avulla voit myös varmistua siitä, että saat laadukasta palvelua. Näin voit valita yrityksen, jolla on hyvä maine ja tyytyväisiä asiakkaita.

3. Tarpeisiisi räätälöity muuttopalvelu

Jokainen muutto on erilainen, ja sinulla saattaa olla erityistarpeita. Kilpailuttamalla voit etsiä muuttoyrityksen, joka tarjoaa juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Tämä voi sisältää esimerkiksi pakkausapua, varastointipalveluita tai erikoiskuljetuksia.

4. Säästät aikaa

Muuttoon valmistautuminen ja sen järjestäminen saattaa viedä paljonkin aikaa. Kilpailuttamalla muuttopalvelu voit säästää aikaa. Muuttoyritys hoitaa puolestasi kaiken tarvittavan, kuten tavaroiden pakkaamisen, kuljettamisen ja purkamisen.

5. Vakuutus ja turvallisuus

Muuttotavaroiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kilpailuttamalla voit varmistaa, että valitsemasi muuttoyritys tarjoaa asianmukaisen vakuutuksen tavaroidesi suojelemiseksi vahingoilta tai varkauksilta. Näin voit olla varma, että omaisuutesi on turvassa muuton aikana.

6. Ammattitaito ja kokemus

Muuttoyrityksillä on yleensä vuosien kokemus muuttopalveluiden tarjoamisesta. Heillä on taitoa ja ammattitaitoa käsitellä erilaisia tilanteita ja haasteita, jotka saattavat tulla vastaan muuton aikana. Kilpailuttamalla voit hyödyntää tämän ammattitaidon ja varmistaa, että muuttosi sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

7. Joustavuus aikataulun suhteen

Jos olet aikataulullisesti tiukoilla, kilpailuttamalla muuttopalvelu voit löytää yrityksen, joka tarjoaa juuri sinulle sopivan aikataulun. Voit sopia muuttopäivän ja -ajan, joka sopii sinulle parhaiten.

Näin helposti kilpailutat muuttosi Trafipointissa

  • Mene osoitteeseen https://www.trafipoint.fi/
  • Merkitse tarjouspyyntölomakkeeseen, millaista muuttoapua tarvitset: asunto- tai yritysmuutot, rahti, ajoneuvot ja koneet, rakennustarvikkeet ja maa-ainekset, pientavarat ja paketit.
  • Kerro muuttosi ajankohta ja muut tarvittavat lisätiedot. Voit myös liittää lomakkeeseen valokuvia muutto- tai kuljetuskohteestasi.
  • Lähetä lomake.
  • Muutostasi kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun nopeasti yhteydessä ja ehdottavat sinulle sopivinta muuttopalvelua.

Rahtikuljetukset yksityis- ja yritysasiakkaille

Oletko lähettämässä tavaraa toiselle paikkakunnalle? Ostitko veneen tai myitkö moottoripyörän ja nyt pitäisi järjestää kuljetus sopivaan hintaan?

Haluamasi kuljetuksen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja ilmaiseksi oli se sitten pieni tai suuri tavara tai tavaraerä. Trafipointin kautta voit lähettää rahdin helposti minne päin Eurooppaa tahansa.

Trafipoint auttaa sinua valitsemaan sopivan rahtipalvelun asiantuntevien kuljetusfirmojen joukosta. Tarjouspyyntölomakkeen avulla kerrot kuljetuksestasi ja siihen liittyvistä tarpeistasi, jonka jälkeen kiinnostuneet kuljetusfirmat ovat sinuun nopeasti yhteydessä ja ehdottavat sinulle sopivinta rahtipalvelua.

Lue lisää rahtikuljetuksista:

Rahtikuljetus yksityisasiakkaille

Rahtikuljetus yritysasiakkaille

Vie mennessäs, tuo tullessas!

Ekologinen elämäntapa koskee myös muuttoja ja kuljetuksia. Muuttopalveluyritykset omistavat yleensä suuria kuljetusajoneuvoja, jotka on suunniteltu tehokkaaseen tavarakuljetukseen. Tällainen kalusto mahdollistaa sen, että muuttokohteeseen tarvitsee tehdä vähemmän matkoja, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

Yhteen kohteeseen ajettuaan kuljetusyritys lähtee paluumatkalle – kenties jopa täysin tyhjällä ajoneuvolla. Miksipä et siis hyödyntäisi kohteesta toiseen liikkuvia ammattilaisia esimerkiksi erilaisten pakettien tai rahdin kuljetuksessa?

Muuttajan muistilista ja muuta hyödyllistä tietoa muutoista

Muutossa on paljon muistettavaa. Oikein suunniteltuna ja järjesteltynä muuttaminen on helppoa ja säästää aikaa, hermoja sekä euroja. Hyödynnä ammattilaisten ohjeet ja vinkit!

Muuttajan muistilista

Yritysmuutoissa muuton sujuvuus korostuu entisestään, jolloin muuttaminen on parempi jättää asiantuntijoiden käsiin.

Lisätietoa yritysmuutoista

Usein kysyttyä Trafipoint-palvelusta - lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien esimerkiksi muuton yksityiskohtia, tarjouksia ja palvelun käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Mainos: Trafipoint

Lue lisää