MT Metsä

Osallistu Aarteen kirjoituskilpailuun – Arvomme kaikkien kirjoittajien kesken mukavia palkintoja

Aarteen suositut kirjoituskilpailut jatkuvat. Nyt julistettavan uuden kirjoituskilpailun aiheena on Apuna metsässä.
Apuna metsässä -kirjoituksessa voit käsitellä menneitä aikoja tai nykypäivää.
Apuna metsässä -kirjoituksessa voit käsitellä menneitä aikoja tai nykypäivää. Kuva: Risto Jussila
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Aarteen kirjoituskilpailun aihetta, Apuna metsässä, voi lähestyä monesta kulmasta, ja tekstisi voi käsitellä nykypäivää tai menneitä aikoja. Onko sinulla joku mieluisa apulainen metsätöissä, tai oletko itse ollut apuna metsässä?

Joku ehkä haluaa muistella hevosen kanssa tehtyä metsätyötä tai vanhan ajan metsätyökaluja. Entä millaisia apuvälineitä sinulla on nykyisissä töissäsi? Käytätkö traktoria tai mönkijää? Onko sinulla moottorisaha, joka istuu mukavasti käteen, vai viihdytkö parhaiten raivaussahan kahvoissa? Kenties heilutat mieluummin vesuria tai raivausveistä.

Toki voit kertoa myös marjastukseen, sienestykseen, villiyrttien keräilyyn, metsästykseen, retkeilyyn ja muihin metsäharrastuksiin liittyvistä parhaista apuvälineistäsi ja jakaa vinkkisi Aarteen lukijoille.

Aiheen käsittely on vapaata. Kerro yksi tarina tai muistele kokemuksiasi eri vuosikymmeninä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Osallistumisohjeet

Kirjoituksen enimmäispituus saa olla noin 7 000 merkkiä. Jos kirjoitat käsin, kirjoita mahdollisimman selvällä käsialalla. Muista liittää mukaan yhteys­tietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite).

Lähetä tekstisi 11.1.2022 mennessä osoitteeseen toimitus@aarrelehti.fi. Laita viestin aihekenttään tunnus ”Apuna metsässä”. Tai postita kirjoituksesi 11.1.2022 mennessä, osoite on Aarre, PL 440, 00101 Helsinki, kuoreen tunnus ”Apuna metsässä”.

Arvonnan voittajat kerrotaan ja parhaita tekstejä julkaistaan Aarteen numerossa 2/22, joka ilmestyy viikolla 8. Kilpailuun lähetettyjä tekstejä voidaan julkaista ilman erillistä korvausta myös Aarteen myöhemmissä numeroissa, verkkosivuilla ja muissa tuotteissa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Palkinnot

Kaikkien kirjoittajien kesken arvomme seuraavat palkinnot:

Kotimaisen Svalan monikäyttöinen Thermal Flex Mesh -kerrasto sisältää pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä sukat. Unisex-malli, koot XXS–4XL, väri vihreä. Palkinnon arvo on 140,70 euroa.

Fiskarsin X21-halkaisu­kirves sopii erityisesti suurten ja keskikokoisten puiden halkaisuun. Erinomainen myös pienempien pölkkyjen halkomiseen. Viisto leikkuupinta ja kupera muoto tekevät terästä erityisen tehokkaan ja kestävän. Uusi 3D-kädensija parantaa turvallisuutta ja heilautusnopeutta. Optimoidun, iskut vaimentavan pinta­rakenteen ansiosta kahvasta saa tukevan otteen. Palkinnon arvo on 70,90 e.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisäksi luvassa on kirja­palkintoja!

Lue lisää