"Kulmunin kurimus syvenee ja Annika Saarikon paluuta vanhempainvapaalta odotetaan nyt suurella kiinnostuksella" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

"Kulmunin kurimus syvenee ja Annika Saarikon paluuta vanhempainvapaalta odotetaan nyt suurella kiinnostuksella"

MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen ruotii kolumnissaan keskustan tilannetta.
Jaana Kankaanpää

Ainakin Annika Saarikko, Antti Kurvinen ja Mika Lintilä voivat jo ryhtyä pohtimaan ehdokkuuttaan keskustan johtoon. Niin paha on Katri Kulmunin viestintämoka ja gallup-luisu sekä puolueen kentälle että johdolle. Näin arvioi MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen twiitissään ja kolumnissaan.

"Erityinen kiinnostus kohdistuu perhevapaaltaan elokuussa suoraan tiede- ja kulttuuriministeriksi palaavaan Annika Saarikkoon, jolla on keskustan kentällä huomattavaa arvovaltaa. Kiinnostus Saarikon mahdollisia puheenjohtajahaluja kohtaan on jo tällä hetkellä keskustassa sähköinen, jopa kipunoiva", Kemppainen kirjoittaa.

Lue Jouni Kemppaisen kolumni kokonaisuudessaan: Kulmunin kurimus syvenee

Lue lisää

Miksi keskustan ministerit tilaavat viestintäpalveluja nimenomaan Tekiriltä? – Puoluesihteerin mukaan ohjetta yksittäisen toimijan suosimisesta ei ole

Keskusta järjestää syyskuun puoluekokouksensa hajautetusti – Oulu silti pääpaikkana

Kulmuni kommentoi vihreiden linjausta haitallisista verotuista: "Tuista puhuminen on suorastaan irvokasta, autoilijat maksavat jo nyt yhtä Euroopan kalleinta polttoaineveroa"

Kulmuni: Haastajien tulo puheenjohtajakisaan oli yllätys