Vermon keskiviikon listoilla Polara ja Välkyn Tuisku - ei Välähdystä - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Vermon keskiviikon listoilla Polara ja Välkyn Tuisku - ei Välähdystä

Vermon poikkeusaikaravien ensi keskiviikkona kiinnostavin lähtö lienee kylmäveristen avoin 1620 metriä. Siinä ei nähdä Välähdystä, mutta sen sijaan Välkyn Tuisku, viime vuoden kuninkuuskisan kakkonen, palaa radoille sitten elokuun antaakseen ehkä näyttöä Elitkampeniin. Ori saa vastaansa Solvallan 2017 voittajan Polaran.
Terhi Piispa-Helisten
Välkyn Tuisku ja Kimmo Taipale.

Vermossa ajetaan tosiaan "harjoitusmielessä" ja ilman yleisöä tietenkin, mutta kunnon rahapalkinnoista ja muutenkin isoista asioista jo. Kylmäveristen avoin lähtö on katsastus Elitkampen-edustukseen, jonne jo on kutsuttu Katja Melkon tallin Vixus. Kaksi paikkaa toukokuun viimeiselle päivälle olisi tarjolla, ja katsastukseen lähtevät mukaan mm. siis Solvallassa jo kyseisen Elitkampenin voittanut Polara, kuninkuuskisan kakkonen Välkyn Tuisku ja Josveis. Jälkimmäisen valmentaja Antti Ojanperä on jo ilmoittanut tähtäävänsä Solvallaan. Ja onhan mukana kuninkuuskisan kolmonen Caijuskin - ikävästi kasiradalla - ja alkuvuoden päällikkö Sheikki.

Kovia hevosia Vermossa riittää kymmeneen lähtöön eli muitakin mielenkiinnon kohteita riittää. Suomenhevostammat esimerkiksi kisaavat omassa A.V. Marttilan Tammasarjassaan mm. HetviinanVirin CamillanRyti-Tytön ja Elias Juonettaren johdolla.

Pääset tästä Vermon 20.5. avoimeen kylmäverilähtöön ja muihinkin listoihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kuopio Stakes tarjoaa huiman kattauksen

Elitkampen norjalaisjuhlaa – Polara viides

Lisää suomalaisväriä Elitloppet-raveihin - ”Oli tauolta tosi hyvä”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video