Uutiset

Arkiravien aikataulut muuttuvat – ”Tehtiin korona-ajalle”

Arki-iltojen pääravit palaavat 15.6. alkamaan taas kello 18. Kakkos- ja kesäravit starttaavat arkisin edelleen 17.30.
Harri Pirinen
Turun ravit starttaavat tänään 17.30, mutta ensi maanantaina vasta kello 18.

Arkiravien uusia aikatauluja on moitittu sekaviksi, eivätkä kuskit ja valmentajat ole päässeet niiden kanssa täysin sinuiksi. Suomen Hippoksen kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen ymmärtää kritiikin.

”Aikataulut tehtiin sellaiselle korona-ajalle, jolloin ei esimerkiksi ollut yleisöä. Lisäksi tuli maakuntaradoille lisäpäiviä, joita ajetaan vielä tälläkin viikolla. Normaaliolosuhteissa arkisin ei perjantaita lukuun ottamatta ajeta kuin yhdet maakuntaratojen ravit”, Pekonen taustoittaa.

Asiaan reagoitiin nopeasti, ja muutoksia tulee jo ensi maanantaista lähtien. Profiiliravit – myös keskiviikon ravit – alkavat klo 18 ja ns. kakkos- ja kesäravit klo 17.30.

”Alkamisaika tarkoittaa ravien 1. lähdön esittelyä. Lisäksi verryttelyaikoja selkiytettiin niin, että niitä on jokaisen lähdön välissä lukuun ottamatta ravien loppupäätä. Tämä koskee kaikkia raveja”, Tuomo Pekonen selventää.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: Suomen Hippokselle uusi hallitus ja suomenhevosten kuulumisia

Hevosmies ja Nokian ex-pomo Olli-Pekka Kallasvuo kritisoi Suomen Hipposta: "Minkäänlaisiin merkittäviin päätöksiin ei päästä"

Suomen ja Ruotsin 75-ravien päällekkäisyys poistuu

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video