Double Exposure katkaisi Ecurie D.:n voittoputken - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Double Exposure katkaisi Ecurie D.:n voittoputken

Ecurie D tuli hyvissä voimissa 10,0-tuloksella maaliin, mutta Jägersron tiistai-illan vauhtijuhla Hugo Åbergs Memorial oli sittenkin tekemätön paikka. Double Exposure hallitsi keulapaikalta kisaa tuloksella 09,2.
Terhi Piispa-Helisten
Kuvan tamma Double Exposure katkaisi Hugo Åbergs Memorialissa ravimonsteri Ecurie D.:n voittoputken. Kuvassa Solvallassa ohjastava Erik Adielsson oli Jägersrossa Ecurien kärryillä.

Vaikka Propulsionin aika vaikuttaa olevan ohi, 1,609 miljoonan kruunun ykköspalkinto meni Malmössä taas Daniel Redénin talliin. Örjan Kihlström hallitsi kisaa Double Exposuren rattailla mielin määrin sen jälkeen, kun valjakko oli napannut keulan. Vauhti oli alkuun jopa hiljaista, ja loppu sitäkin rajumpaa.

Näin uransa alusta 11 perättäiseen voittoon yltänyt Ecurie D. jäi toivottomiin asemiin, eikä 06-lopetus viimeisellä 600 metrillä neljättä rataa pitkin enää auttanut. Frode Hamren valmennettava starttasi takarivin uloimmalta paikalta numerolla 10. Edes tämä poikkeuksellinen nelivuotias ei pysty ihan mihin tahansa. Sen sijoitus oli neljäs.

Voit katsoa Hugo Åbergs Memorialin 2020 tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Staro Miami on tammojen EM:n ainoa suomalainen

Tähtitamma Double Exposure tulossa Finlandia-ajoon – jos korona ei kaada suunnitelmia

Lähdeniemi Finlandiasta: "Drole De Jet ei tulossa - tilanne silti herkullinen"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video