Uutiset

Double Exposure katkaisi Ecurie D.:n voittoputken

Ecurie D tuli hyvissä voimissa 10,0-tuloksella maaliin, mutta Jägersron tiistai-illan vauhtijuhla Hugo Åbergs Memorial oli sittenkin tekemätön paikka. Double Exposure hallitsi keulapaikalta kisaa tuloksella 09,2.
Terhi Piispa-Helisten
Double means trouble! Finlandia-ajon ykkössuosikki tulee Ruotsista. Hugo Åbergs Memorialin ja Tammaeliitin tämänvuotinen voittaja Double Exposure laittaa kotimaan toivot ahtaalle.

Vaikka Propulsionin aika vaikuttaa olevan ohi, 1,609 miljoonan kruunun ykköspalkinto meni Malmössä taas Daniel Redénin talliin. Örjan Kihlström hallitsi kisaa Double Exposuren rattailla mielin määrin sen jälkeen, kun valjakko oli napannut keulan. Vauhti oli alkuun jopa hiljaista, ja loppu sitäkin rajumpaa.

Näin uransa alusta 11 perättäiseen voittoon yltänyt Ecurie D. jäi toivottomiin asemiin, eikä 06-lopetus viimeisellä 600 metrillä neljättä rataa pitkin enää auttanut. Frode Hamren valmennettava starttasi takarivin uloimmalta paikalta numerolla 10. Edes tämä poikkeuksellinen nelivuotias ei pysty ihan mihin tahansa. Sen sijoitus oli neljäs.

Voit katsoa Hugo Åbergs Memorialin 2020 tästä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Voittamaton Ecurie D. menee Hugo Åbergsiin - ei Mikkeliin

Daniel Redénin ruumiinkieli videolla kertoo: Double Exposure omassa luokassaan

Vauhti kiihtyy maailmalla: ME-tammat vastakkain perjantaina - Gimpanzee 09,2 - Örjanille seitsikko

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video