Uutiset

Ponikuninkuusravit suorana lähetyksenä MT26-kanavalla ja Maaseudun Tulevaisuuden nettisivulla

Ennakkojuttuja voi lukea painetusta lehdestä ja nettisivuilta.
Terhi Piispa-Helisten
Ponikuninkuusraveihin suuntaavat myös Eragon ja Eveliina Hietanen. Ravit näytetään suorana televisiossa MT26-kanavalla ja Maaseudun Tulevaisuuden nettisivulla.

Maaseudun Tulevaisuus näyttää sunnuntaina 20.9. ajettavat ponikuninkuusravit antenniverkon televisiokanavallaan MT26 sekä nettisivulllaan mt.fi. Lähetys raveista alkaa kello 13 ja päättyy noin kello 16.30.

Teivon raviradalla Tampereen ja Ylöjärven rajamailla ajetaan kaikkiaan 10 lähtöä, joissa juoksee yhteensä 77 ponia.

"Tosi kiva määrä saatiin poneja mukaan, osa tulee pitkästäkin matkasta pohjoisesta. Tapahtuma on selvästi tärkeä lapsille ja nuorille", Teivon raviradan nuorisotoiminnasta vastaava Viena Kauppi kertoo.

Ponikuninkuusravien kuvaamisesta vastaa Streamteam Nordic, joka kuvaa myös kaikki maan totoravit. Ravit selostaa nouseva kyky Juuso Koskinen ja kuulutuksesta vastaa Heikki Lammi.

Maaseudun Tulevaisuus tekee ennakkouutisia tapahtumasta pitkin viikkoa verkkosivuilleen. Perjantain painetussa lehdessä haastatellaan poniravien kautta hevosten kärryille noussutta nuorta puoliammattilaista, jolla on koossa jo yli 500 starttia hevosilla.

Terhi Piispa-Helisten
Tuukka Variksen omistama ja valmentama Euforia on voittanut tällä kaudella kolme kertaa seitsemällä yrityksellä. Teivossa kilpaa päästää valmentaja itse.
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Teivon raviradalle tehdään kesällä turvakaista – rata on suljettu valmennusajolta remontin ajan

Teivon ravikeskukseen avataan kesäkuussa ravikoulu – kursseja tarjolla lapsille ja aikuisille

Teivoon hyväntekeväisyysnäkökulmalla ryyditetty jättikimppa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video