Uutiset

Rehula saa haastajan - Hippoksen puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaat julkistettiin

Suomen Hippos ry:n valtuuskunta valitsee 25. marraskuuta sääntömääräisessä kokouksessaan puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.
Kuva: Anu Leppänen
Istuva puheenjohtaja Juha Rehula saa marraskuun valtuuskunnan kokouksessa haastajan. Puheenjohtajavaaliin on ilmoittautunut mukaan myös Kari Eriksson.

Valtuuskunnan syyskokouksen asialistalla ovat tärkeimpinä puheenjohtajan valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä hallituksen jäsenten äänestäminen erovuoroisten tilalle.

 

Puheenjohtajaksi on esitetty istuvaa puheenjohtajaa Juha Rehulaa ja Kari Erikssonia. Eriksson nousi varapuheenjohtajan paikalta puheenjohtajaksi keväällä 2018, kun silloinen puheenjohtaja Antti Lehtisalo erosi tunnistusskandaalina tunnetun tapahtumavyyhden seurauksena. Myöhemmin keväällä pidetyssä puheenjohtajavaalissa Eriksson hävisi Rehulalle.

 

Hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Hannu Nivola, Juha Lyyski ja Marjo Kaipainen. Heistä ainoastaan Kaipainen ei hae jatkokautta. Lisäksi hallitukseen ovat ehdolla Matti Rajaharju, Helena Halinen, Heikki Kosonen ja Mervi Roiha-Härkönen.

 

Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta.

Lue myös: 

Erovyöry raviurheilun luottamustehtävistä: Eriksson, Nivola ja nyt Harri Voutilainen

Kari Eriksson jättää Oulun raviradan hallituksen

 

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kolme ehdolle Hippoksen puheenjohtajaksi - Lähdekorpi haluaa takaisin hallitukseen

Suomen Hippoksessa äänestetään jälleen johtopaikoista: kenestä nyt uusi puheenjohtaja?

Uusintaottelu Suomen Hippoksen johdosta – lue blogeista Juha Rehulan ja Kari Erikssonin näkemykset raviurheilun tärkeimmistä ratkaisuista

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video