Uutiset

Aki Antti-Roiko tekee joulukuussa yllätyspaluun radoille – lähtee haastamaan tytärtään

Takavuosien menestysnimi Aki Antti-Roiko lupautui mukaan Rovaniemellä käytävään Arctic Horse Race -ohjastajaotteluun.
Anu Leppänen
Isla J Bravella, Newstime Starilla ja monella muulla menestysravurilla suuria lähtöjä nimiinsä vienyt Aki Antti-Roiko vetää pitkästä aikaa ajohaalarin ylleen. Hän lähtee mukaan Arctic Horse Racen yhteydessä käytävään ohjastajaotteluun.

Aki Antti-Roiko täydentää Rovaniemen Mäntyvaarassa 5. joulukuuta Arctic Horse Race -tapahtuman yhteydessä käytävän ohjastajaottelun kuskitusinan. Hän liittyi legendojen joukkueeseen Antti Teivaisen, Tapio Perttusen ja Harri Koivusen rinnalle.

 

Nuorten tähtijoukkueeseen kuuluvat Olli Koivunen, Santtu Raitala, Hannu Torvinen ja Akin tytär Janita Antti-Roiko. Napapiirin leirissä kisaavat Mauri Jaara, Mika Jauhola, Marjut Eero ja Petteri Joki.

 

Urallaan 3 099 ykköstä ohjastanut Aki Antti-Roiko on ollut kaviourilta sivussa lähes puolitoista vuotta. Hänen edellinen ohjastuksensa on St. Michel-viikonlopulta 2019.

 

Antti-Roiko on ajanut parhaalla kaudellaan 1993 peräti 194 ykkössijaa. Hänen voittoprosenttinsa on paljon ohjastaneelle poikkeuksellisen korkea 19.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yli 3 000 voittoa ohjastanut menestysmies tekee paluun valmentajamarkkinoille mutta vain harrastajana - ”Ammattimaisen treenaamisen kortti on katsottu”

Myös Arctic Horse Race -tapahtuma ilman yleisöä

Uutisviikko minuutissa: kunniaa Ylä-Savoon, Massin jatko ja ravureiden ikäkeskustelua

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video