Uutiset

Sobel Conway kiri mahtavasti Vincennesissä

Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon omistama Sobel Conway jatkoi hyviä otteitaan Ranskassa. Ruuna kiri loppua parhaiten ja oli maalissa selvä kakkonen pyhän kisassaan Vincennesissä.
Terhi Piispa-Helisten
Sobel Conway on pärjännyt jo Ruotsissa ja Suomessa: kuvassa Olli Koivusen käsissä. Ranskassa lento jatkuu vähintään entiseen malliin.

Sunnuntain Vincennesin ravien ykkösmielenkiinto kohdistui Prix d'Ameriquen ensimmäiseen esikisaan Prix de Bretagneen. Siinä nousevat nimet Diable du Vauvert (Prince d'Espace) ja Feliciano (Ready Cash) sekä tutumpi Bahia Quesnot (Scipion du Goutier) varmistivat paikat tammikuun lopun Ameriquessa.

Tästä pääset Prix de Bretagnen tuloksiin ja videouusintaan (oikeassa yläkulmassa).

Suurin suomalaismielenkiinto kohdistui iltapäivän kakkossarjaan Prix Reverdyyn, jossa Martin De Bos (Maharajah) ja Sobel Conway (Conway Hall) olivat mukana. Sobel Conway oli tällä kertaa vahvempi ja todella terävänä, vaikka kakkoseksi jäikin. Martinin sijoitus oli kahdeksas raskaan reissun jälkeen.

Norjan Ferrari B.R. (Muscles Yankee) pääsi karkuun loppusuoralle tultaessa, mutta Sobel Conway saavutti lopussa Nicolas Bazíren kannustamana ja oli varmana kakkosena maalissa. Voittaja meni 2100 metriä autolähetyksellä 10,9 ja Sobel Conway 11,0. Lähdekorven ja Ylitalon ruuna sai kakkosesta 12250 euroa, ja se on nyt tienannut kuudesta startistaan Bazíren tallista 49950 euroa.

Pääset tästä Prix Reverdyn tuloksiin ja uusintaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maailman ykkösen Face Time Bourbonin agenttitarinan käänne: Mikkelin lennon koordinaatit muuttuivat

Kari Lähdekorpi ravuriensa valmentajien vaihdoksista: ”Meidän väleissämme ei ole mitään vikaa”

Markku Nieminen: Lexus aloittanee Härmästä, Kouvola kutkuttelee ja illan Vincenneskin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video