Uutiset

Sobel Conway kiri mahtavasti Vincennesissä

Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon omistama Sobel Conway jatkoi hyviä otteitaan Ranskassa. Ruuna kiri loppua parhaiten ja oli maalissa selvä kakkonen pyhän kisassaan Vincennesissä.
Terhi Piispa-Helisten
Sobel Conwaylla (arkistokuva) on Ranskassa hyvä meininki.

Sunnuntain Vincennesin ravien ykkösmielenkiinto kohdistui Prix d'Ameriquen ensimmäiseen esikisaan Prix de Bretagneen. Siinä nousevat nimet Diable du Vauvert (Prince d'Espace) ja Feliciano (Ready Cash) sekä tutumpi Bahia Quesnot (Scipion du Goutier) varmistivat paikat tammikuun lopun Ameriquessa.

Tästä pääset Prix de Bretagnen tuloksiin ja videouusintaan (oikeassa yläkulmassa).

Suurin suomalaismielenkiinto kohdistui iltapäivän kakkossarjaan Prix Reverdyyn, jossa Martin De Bos (Maharajah) ja Sobel Conway (Conway Hall) olivat mukana. Sobel Conway oli tällä kertaa vahvempi ja todella terävänä, vaikka kakkoseksi jäikin. Martinin sijoitus oli kahdeksas raskaan reissun jälkeen.

Norjan Ferrari B.R. (Muscles Yankee) pääsi karkuun loppusuoralle tultaessa, mutta Sobel Conway saavutti lopussa Nicolas Bazíren kannustamana ja oli varmana kakkosena maalissa. Voittaja meni 2100 metriä autolähetyksellä 10,9 ja Sobel Conway 11,0. Lähdekorven ja Ylitalon ruuna sai kakkosesta 12250 euroa, ja se on nyt tienannut kuudesta startistaan Bazíren tallista 49950 euroa.

Pääset tästä Prix Reverdyn tuloksiin ja uusintaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: kovia tallinvaihtouutisia ja "Stevien" uran loppusonaatti

Uutisviikko minuutissa: Massin jänne ja Kuopion rataongelmia

Face Time Bourbon palasi voittajaksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video