Uutiset

Gallupin tulos: Suurempia palkintoja ja vähemmän raveja

Tuoreimmassa gallupissamme kysyimme teiltä sitä, millä mallilla on mielestänne palkintojen ja kilpailupäivien välinen suhde?
Antti Savolainen
Vastaajista enemmistö ajaisi kotimaassa vähemmän raveja ja nostaisi sen sijaan palkintoja. Kuva on Ruotsin ravimekasta Solvallasta.

Toukokuun alun puoliväliriihessä hallitus päätti kompensoida Veikkauksen rahapelituottojen ennakoitua laskua edunsaajille. Tämä tarkoittaisi, että raviurheilu saisi tukea edelleen ainakin 40 miljoonaa euroa vuodessa. Tästä käytetään palkintotukiin hieman yli puolet.

 

Hippoksen hallitus sinetöi elokuussa kilpailukalenterin koskien kautta 2022. Kilpailupäivien määrä pysyy suurinpiirtein samana kuin kuluvana vuonna. Hallituksen tiedotteessa kerrotaan, että: ”Kilpailupäivien profiileihin voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia”.

 

Reili viikko sitten alkaneessa gallupissamme kysyimme teiltä sitä, että minkälainen on palkintojen ja kilpailupäivien välinen suhde tällä hetkellä?

 

Vastauksia gallupiin tuli noin 850 kappaletta. Eniten kannatusta (50 prosenttia) keräsi vaihtoehto: Palkintojen ja kilpailupäivien välinen suhde on tällä hetkellä pielessä, ennemmin suurempia palkintoja ja vähemmän raveja.

 

Toiseksi suurinta kannatusta (34%) nautti vaihtoehto, että palkintojen ja kilpailupäivien välinen suhde on hyvä näin. Viimeiseksi (16%) jäi vaihtoehto: Palkintojen ja kilpailupäivien välinen suhde on pielessä, ennemmin pienempiä palkintoja ja enemmän raveja.

 

Kiitokset kaikille mielipiteensä ilmaisseille – tarjolla jo uutta gallupia, käykäähän kurkkaamassa!

 

Aiheet Gallup
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Avoin ilmoittautuminen, hyvä vai huono asia?

Gallupin tulos: Enemmistö tahtoo suomenhevosillekin Kriteriumiin 2600 metrin matkan

Uusi gallup: Varsa vai valmis kilpahevonen?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video