Uutiset

Teivossa jaetaan 80 000 euroa "ylimääräistä" palkintorahaa

"Marraskuun ensimmäisistä tiistairaveista alkaen pienin ykkönen Teivon illassa on 1 700 euroa."
Elina Paavola
Teivossa ravataan marras-joulukuussa ennakoitua isommista palkintorahoista.

Teivo nostaa palkintojaan loppuvuoden maanantai- ja tiistairaveissa noin 80 000 euroa kaavailtua suuremmalla palkintosatsauksella.

"Marraskuun ensimmäisistä tiistairaveista alkaen pienin ykkönen Teivon illassa on 1 700 euroa. Tämä on mukava kädenojennus alueen ja miksei koko valtakunnankin aktiivitoimijoille", kertoo Teivon kilpailusihteeri Heikki Haavisto radan tiedotteessa.

Mahdollisuus palkintojen nostamiseen ei tullut yllätyksenä, mutta vaati varmistukset Kriteriumin loppulaskelmista.

"Osa loppuvuoden palkintokasaumasta johtuu nykyisestä tukijärjestelmästä, mutta Teivon osalta tilanteeseen vaikuttaa eritoten myös ennakoitua suuremmat kertymät Kriterium-kilpailujen maksuerissä. Pääkilpailuistamme säästyi näin tukieroja, jotka ovat nyt sitten käytettävissä laajemmin palkintotason yleiseen nostamiseen, selvittää Teivon ravikeskuksen johtaja Päivi Lehtonen loppusyksyn satsausta tiedotteessa.

Teivon kausi huipentuu tänä vuonna pitkälti joulukuun ja eritoten joulun ympärille. Marraskuun lopussa ajettavassa lämminveristen Babykriteriumissa on tarjolla 2-vuotislähdön voittajalle 5 000 euron ykkönen.

"Hyviä palkintoja ei ole tarjolla vain Kriterium-ympyröissä, vaan säästynyttä palkintorahaa levitetään laajemmalle hevosjoukolle, niin suomenhevosille kuin lämminverisille. Joulukuussa painopistepäivät ovat kuun ensimmäinen ja viimeinen tiistai", toteaa Haavisto.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Salon tallin muutokset: Tanpopo vesikävelyyn - Showtimejackflower 86171 euroa sisään

Teivon kilpailusihteeri Haavisto listoilta kadonneen starttihevosen tapauksesta: "Tuomaristo huomasi jälkeenpäin"

Sultan Journeyn henki loppui: "Todella hieno ja fiksu hevonen"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video