Uutiset

Päivän ravit: Hurme ja Filatoff vääntävät Varsinais-Suomen valtikasta – Månlykke A.M. Solvallan supertähti

Vermon keskiviikkoillan kohokohtia ovat Finntack Cupin alkuerät, Tuplaa voittosumma -matsi ja Salamakypärät -kilpasarjan toiseksi viimeinen osakisa.
Ville Toivonen
Salamakypärä 2021 oli Jere Hurme. Salamakypäriä on ratkaistu vuodesta 2012, jolloin Iikka Nurmonen oli ykkönen. Kisa jatkuu tänäkin vuonna, mutta kaksi vuotta ohjelmassa ollut Juniorikypärät-sarja loppui lyhyeen.

Finntack Cupin karsinnat vauhdittavat Vermon Toto65-keskiviikkoa. Oriiden ja ruunien alkuerässä iskevät yhteen Lemieux Boko, Keisari Suuri ja Midnight Prince. Tammojen karsinnassa kahinoi kivikova kolmikko Jezzet Savoy – Super Fake Fast – En Candy Till.

 

Salamakypärät -kilpasarja on edennyt toiseksi viimeiseen osalähtöön. Voittokamppailuun irronneella kaksikolla Jere Hurme – Patri Filatoff on käsissään jälleen valttikortit, kun ensin mainittu ohjastaa Mark Morea ja jälkimmäinen Werner Orsia. Molemmat nuoret miehet vaikuttavat Turun alueella, joten Salamakypärät -kilpasarjan voiton ohella panoksena on myös Varsinais-Suomen herruus.

 

Salamakypärät -kilpasarjan pistetilanteen näet täältä.

 

Tuplaa voittosumma -lähdössä koettaa Otto Erich jatkaa tutkaparin Oinonen-Toivanen menestyskulkua. Ruuna runnoi Mikkelissä johtavan viereltä voittoon täyden matkan huipputuloksella 13,9.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Keskiviikon Toto86-ruletti pyörii Solvallassa ja Åbyssä. Säpinää piisaa jo ennen 86-kohteita, kun Solvallan vitoslähdössä esittelee osaamistaan maailman parhaan kylmäveriravurin tittelistä taisteleva Månlykke A.M.

 

86-kierroksen pelimagneetti on tutun tehokaksikon Daniel Redénin ja Örjan Kihlströmin Felicia Zet, joka starttaa suosikkina 3-vuotiaiden tammojen Gay Gals -lähtöön. Saman ikäluokan oriiden ja ruunien Locomites -mittelössä on Timo Nurmoksen treenaama ja Jorma Kontion ohjastama Lovely Concord yksi kuumimmista voittajakandidaateista.

 

Toto86-peliä siivittää 952 599 euron jackpot.

 

Toto86-peli käyntiin kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Iivari Ingves ja Marko Lähteenmäki. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Lauri Hyvönen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Ierikka iskee Päijät-Hämeeseen – Kari Alapekkala juhlii työn merkeissä

Päivän ravit: Kuningas Evartti käynnistää kautensa – Kari Alapekkalalla tonni huulilla

Päivän ravit: Kaikkien aikojen rikkaimman suomenhevosruunan paluu ja muita tiistai-illan tarinoita

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video