Puolukka-talkkunahyve
Helppo ja samalla maukas ja terveellinen jälkiruoka on puolukka-talkkunahyve. Saat siitä kauniin tarjottavan annostelemalla sen jälkiruokamaljoihin ja koristelemalla muutamalla puolukalla ja mintunlehdellä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Puolukka-talkkunahyve
6 annosta
Ainekset
- 2 ½ dl puolukoita (pakaste tai tuore)
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 dl talkkunajauhoja (ei puurotalkkuna)
- ½ dl sokeria
- 2 dl vispikermaa
- (mintunlehtiä)
Valmistusohje
Ota ½ desiä puolukoita syrjään koristelua varten. Soseuta loput puolukat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kulhoon rahka, talkkuna, sokeri ja puolukkasose. Sekoita. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti. Ennen tarjoamista koristele lopuilla puolukoilla ja halutessasi mintunlehdillä.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017