Puolukka-talkkunahyve
Helppo ja samalla maukas ja terveellinen jälkiruoka on puolukka-talkkunahyve. Saat siitä kauniin tarjottavan annostelemalla sen jälkiruokamaljoihin ja koristelemalla muutamalla puolukalla ja mintunlehdellä.
Puolukka-talkkunahyve
6 annosta
Ainekset
- 2 ½ dl puolukoita (pakaste tai tuore)
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 dl talkkunajauhoja (ei puurotalkkuna)
- ½ dl sokeria
- 2 dl vispikermaa
- (mintunlehtiä)
Valmistusohje
Ota ½ desiä puolukoita syrjään koristelua varten. Soseuta loput puolukat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kulhoon rahka, talkkuna, sokeri ja puolukkasose. Sekoita. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti. Ennen tarjoamista koristele lopuilla puolukoilla ja halutessasi mintunlehdillä.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tämä perunalisuke valmistuu supernopeasti pakasteperunamuusista
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Kahden kalan ruusukkeet on juhlava pääruoka – piparjuurikastike tuo kivasti potkua
- Paraisten piparkakut
- Parsakaalisosekeitto
- Kamupakin perustajille 100 000 euron Sininen pallo –ympäristöpalkinto