Kiireisen pavlova
Pidä pavlovan ainekset varalla. Jos vierasmäärä yllättää, tämä kakku syntyy kymmenessä minuutissa.
Pidä pavlovan ainekset varalla. Jos vierasmäärä yllättää, tämä kakku syntyy kymmenessä minuutissa. Kuva: Markku VuorikariKiireisen pavlova
8—10 annosta
Ainekset
- 2 valmista marenkilevyä (halkaisija noin 20 cm)
- 1 tlk (410/240 g) säilykeaprikooseja
- ½ l tuoreita mansikoita
- 2 dl kuohukermaa (+ 1 tl vaniljasokeria) tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- minttua
Valmistusohje
Nosta toinen marenkilevyistä tarjoiluvadille. Levitä sen päälle valutetut ja hieman pienennetyt aprikoosit. Lohko mukaan puolet mansikoista. Vaahdota kerma tai vaniljakastike ja levitä täytteen päälle.
Nosta päälle toinen marenkilevy. Koristele mansikoilla ja mintunoksilla. Tarjoile heti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

