Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Suomi on täynnä hylättyjä navetoita ‒ nyt osa niistä pääsee kertomaan tarinaansa
Lukemisto: Lukion opinto-ohjaajan sohvalle istahtaa joka päivä väsynyt nuori kertomaan tarinaansa: ”Yläkouluikäisten ei todellakaan pitäisi tietää, mitä tekevät omalla tulevaisuudellaan”

Porokokin tittelistä kisaa kuusi finalistiparia

Vuoden porokokin tittelistä kilpailee maaliskuussa Rovaniemellä kuusi kokkiparia. Kilpailun finalistit valittiin reseptikilpailulla, johon huippukokit eri puolilta maata lähettivät yhteensä 37 reseptiä.
Matti Jämsen (vas.) otti tammikuun lopulla neljännen sijan maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa Bocuse d'Or'issa yhdessä avustajansa Antti Lukkarin kanssa. Lukkari sai kisassa parhaan assistentin tunnustuksen.
kokkipororuokavuoden porokokki

Lue lisää

Ohra idätetään mallastamossa. Maltaasta tehdään olutta.

EU-maissa vuosittain kertyvästä mäskistä koottu vuori painaisi puolen miljoonan norsun verran

Ruoka|Kasvintuotanto11:00
Papu-perunasalaatti on sadonkorjuuajan herkullinen lounas.

Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla

Ruoka|Ruoka06:00
Apposet ovat sormiruokaa, sillä kypsät pikkupalot kastetaan maustettuun voisulaan ja syödään.

Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin

Ruoka|Ruoka06:00

Osaston luetuimmat

  • Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
    06:00
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Isoäidin lihakaalilaatikko
    8.9.2017
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin
    06:00
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta
    13.8.2019

Osaston luetuimmat

  • Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
    06:00
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Isoäidin lihakaalilaatikko
    8.9.2017
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin
    06:00
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta
    13.8.2019

Osaston uusimmat

  • EU-maissa vuosittain kertyvästä mäskistä koottu vuori painaisi puolen miljoonan norsun verran
    11:00
  • Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla
    06:00
  • Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin
    06:00
  • Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen
    06:00
  • Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
    06:00
  • Mihin hävisi ruoan tuoksu ja arvostus? Tällaisena aikana ruoan haaskaaminen on häväistys myös tuottajia kohtaan
    10.8.
  • Äidinmaidonkorvikkeessa laatupoikkeama − Arla veti erän pois myynnistä pakkausvirheen takia
    10.8.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus